изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:45 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 6 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Ден много подходящ за почистване и изхвърляне на ненужните неща. Ще имате нужда от малко оптимизъм. Освободете се от страховете си и не се доверявайте прекалено на сънищата.

ТЕЛЕЦ - Е, имали сте и по-добри дни, но пък днес ще имате много стимули за действие по-смело. Погледнете нещата откъм положителната страна и ще се почувствате много по-добре.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все опитвате да отлагате.

РАК - Нещата ви ще се подредят добре днешния ден, въпреки нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, но това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.

ЛЪВ - Малко нервни ще сте от необходимото. Възможните ви проблеми ще се дължат най-вече на вашето безразличие. Не позволявайте ръцете да ви пречат при работа с остри и режещи предмети.

ДЕВА - Денят е доста добър за вас, ако сте и в отпуска, просто сте за завиждане. Подходящ ден да започнете да изграждате нещо хубаво. Разходките привечер ще ви накарат да се почувствате романтично.



ВЕЗНИ - Обърнете по-голямо внимание не само на качеството, но и на количеството на храната си, защото сте склонни да трупате килограми. Днес можете да осъществите полезни срещи.

СКОРПИОН - Много подходящ ден да докажете качествата си, въпреки мрънкането на околните. Не прекалявайте с критичните си забележки и не се опитвайте да впрегнете всички в работа.

СТРЕЛЕЦ - Днес ще се чувствате отдалечени от досадните ежедневни неща, макар че ще ви се наложи да се занимавате с тях. Не си позволявайте да се разсейвате, защото всяка крачка се следи.

КОЗИРОГ - Не се улисвайте в празно философстване, а действайте много бързо. С помощта на приятели може да постигнете много, дори повишение в службата или пък да си намерите нова работа.

ВОДОЛЕЙ - Поставили сте си толкова високи цели, че не е ясно кога ще успеете да ги покорите. Гледайте да си нямате вземане-даване с началници и държавни служители, не е във ваш интерес.

РИБИ - Идеален ден за пътуване, а също и за явяване на изпити. Днес ще сте малко авантюристично настроени и защо не направите нещо необичайно. Само гледайте да не е свързано с крупни суми.


Емил Димитров - Само един живот (1982)

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди