изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:27 EEST
70-ГОДИШНА ПОЧИНА ОТ АНТРАКС; ВДИГАТ НОВО ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ В РАЙОНА НА ЛЕТИЩЕ БАЛЧИК    
Новини70-годишната Фердие Мустафова от село Камен, община Добричка, е починала от антракс. Тя потърсила лекарска помощ още на 25 август. Жената се оплаквала от безсилие и отпадналост. Първо била прегледана от селския лекар, който я насочил към епидемиолог и кардиолог, но жената отказала да постъпи за лечение в болница, защото дъщеря й от Турция й била на гости. Два дни по-късно обаче тя отново постърсила лекарска помощ и била приета в болницата, където починала на 31 август, а лаборатория потвърдила диагнозата "Антракс".

*********************************
"Балчишки скали" е новото ваканционно селище, което ще бъде изградено на територията на община Балчик в района на летището. Инвестиционното предложение е постъпило от балчиклията Виктор Лучиянов, като за целта местният парламент гласува да бъде извършена замяна на 48 дка общинска земеделска земя срещу близо 41 дка. В селището се планира да има двуетажни луксозни вили, спортни съоръжения, аквапарк, заведения за хранене.
НДТ - 8 септември 2006 г.
 


Сходни връзки

70-ГОДИШНА ПОЧИНА ОТ АНТРАКС; ВДИГАТ НОВО ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ В РАЙОНА НА ЛЕТИЩЕ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди