изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:13 EET
ТРИМА В АРЕСТА ЗА ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ    
Ред и сигурност Трима водачи прекараха по денонощие в ареста след като бяха заловени да шофират след употреба на алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 

На 5 септември около 23.35 часа по ул. „Варненска” в Балчик е спрян лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,72 промила в издишания от водача Ш. А. /38/ от Добрич въздух. 10 минути по-късно в Тервел е  спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с разградска регистрация. С техническо средство е установено, че шофьорът Н. Ю. /36/ от Тервел управлява с 1,68 промила алкохол. В ранните часове на с септември - около 2 часа, в района на ЖК „Дружба” в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” със софийска регистрация. Констатирано е с техническо средство, че водачът П. П. /26/ от Добрич управлява с 1,55 промила алкохол.
По трите случая са образувани бързи полицейски производства. НДТ
 


Сходни връзки

ТРИМА В АРЕСТА ЗА ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди