изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:03 EEST
БОРИСОВ: ДОСЕГА БЪЛГАРИТЕ ОТИВАХА В АНГЛИЯ, СЕГА АНГЛИЧАНИТЕ ИДВАТ НАСАМ    
Политика Досега българите отиваха в Англия, а сега англичаните ще идвате насам – това казал премиерът Бойко Борисов на десетина британци, които от години живеят у нас, разказа той самият по време на посещението си в Добрич. Докато си тръгваше от церемонията по откриването на паметника на ген. Иван Колев, множество добричлии го спираха, за да поговорят с него, да се здрависат или да се снимат. Тогава Борисов им разказа за срещата си с англичани, които живеят около Силистра.

Разговарял с тях на бензиностанция, където спрял да зарежда.
„Знаете ли на какво станах свидетел? Спряхме на бензиностанцията да зареждаме. Десет англичани, които живеят около Силистра, говорят български развалено, но се разбира. И казват: „Няма по-хубава държава от тук. В Лондон, дъжд, в Англия – скъпо, тук – народ хубав. Викам им: А така, досега българите отиваха натам, сега вие ще идвате насам“, разказа премиерът.
Мнозина искаха да се снимат с него и той не им отказа. Майки бутаха дечицата си, за да се увековечат с Борисов. Възрастни жени го прегръщаха. „Ние Ви благославяме и се молим за Вас“, сподели развълнувано една.
Когато премиерът се качи на шофьорското място в колата си някои споделиха, че се надяват по този начин да усети дупките по пътищата. 
„Такова чистене, метене и боядисване на улиците в Добрич не бях виждала от години. Да е жив и здрав Бойко Борисов и нека идва по често!“, написа добричлийка в социалната мрежа.
НДТ
 


Сходни връзки

БОРИСОВ: ДОСЕГА БЪЛГАРИТЕ ОТИВАХА В АНГЛИЯ, СЕГА АНГЛИЧАНИТЕ ИДВАТ НАСАМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди