изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Използвайте енергията си за полезни неща. Конкретизирайте плановете си и не се суетете излишно, а действайте по същество, ако действително желаете да отхвърлите задачите си за днес.

ТЕЛЕЦ - С добра мотивация и убедително присъствие ще си осигурите финансова и морална подкрепа, но си поставете за цел да конкретизирате м максимална степен договарянията си.

БЛИЗНАЦИ - Много от вас днес ще отбележат добро представяне на работното място, в творческата, финансова или друга, интересуваща ви сфера.

РАК - Отнесете се с разбиране към несъвършенствата на обкръжението си и не се наказвайте заради тях. Стремете се да не повтаряте чужди грешки и оценете това, което имате и ви се дава

ЛЪВ - Случващото се днес ще ви създава усещане за нещо специално, може би защото и очакванията ви са такива. Много от тях имат отношение към финансите, олицетворяващи за вас успеха и благополучието, без да изключвате и любовта, разбира се.

ДЕВА - Подредената ви днес програма и организация ще помогнат да се справите по-лесно с материалното и техническо обезпечаване на предстояща задача.


Силното слънце прави нежелани лунички по нежната кожа

ВЕЗНИ - Денят е подходящ за срещи, преговори и постигане на споразумения от делови и личен характер. Случващото се, независимо от тълкуванието, ни показва собствените несъвършенства и недостатъци, върху които трябва да се работи.

СКОРПИОН – С конкретни планове и стъпки за изпълнението им ще улесните работата си днес, и не само своята, но и на хората, с които сте обвързани, правейки ви подготвени и съсредоточени.

СТРЕЛЕЦ - Промените в бизнеса ще се отразят на крайния резултат, но щом обстоятелствата ги налагат, ще се съобразите с тях. Избягвайте да се захващате с ремонти, ще се проточат.

КОЗИРОГ - Краткосрочните пътувания и командиравки ще преминат според очакванията ви. Организирайте семейна вечеря, в подготовката на която е добре да включите всички.

ВОДОЛЕЙ - Ще отбележите напредък в търговската дейност, в журналистическата работа, при преговори, краткосрочни пътувания и командировки.

РИБИ - С подобрена възприемчивост и слушателски умения днес ще научите важни за бизнеса и живота неща, които до сега са ви убягвали.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди