изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:49 EET
НИКОЛАЙ МИЛКОВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ    
СпортНиколай Милков е избран за председател на Управителния съвет на футболен клуб „Добруджа“. Той е бил изпран на проведеното в сряда Общо събрание на клуба, научи НДТ. Той ще заеме и поста изпълнителен директор. Милков е бизнесмен от Добрич, бил е мениджър „Спорт“ в курорта Албена, има сериозни контакти в спортните среди.

Най-важното от Общото събрание е, че ще има приемственост между старото и новото ръководство на клуба. Управителният съвет отново бе увеличен от 9 на 11 души, съобщи ИА „Добруджа“.
Досегашният председател на УС Валентин Василев остава в управлението и е поел ангажимент да продължи да помага както финансово, така и в чисто организационен план. Заедно с него от старото ръководство остават Спиридон Спиридонов, Веселин Стайков, Михаил Михайлов, Кольо Драгиев и Светломир Петров.
Новите членове на управителния съвет са Николай Милков, кметът Йордан Йорданов, общинският съветник Михаел Игнатов, Николай Николов – регионален мениджър на BASF, Тихомир Маринов – представител на феновете.
Първата и непосредствена задача и цел, която си поставя новият УС е Добруджа да се завърне още през този сезон в професионалния футбол. На следващото заседание на новия ръководен орган ще бъдат обсъдени финансовите параметри, с които клубът ще разполага.
Кметът Йордан Йорданов вече е намерил спонсори, но ще ги обяви на първото заседание на Управителния съвет, което ще се проведе в съвсем близко бъдеще.  НДТ


 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ МИЛКОВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди