изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:46 EEST
Откриването на изложението "Подкрепете българското" е с променен час    
НовиниПоради непредвидени обстоятелства, часа за откриване на изложението „Подкрепете българското“ в Добрич се изменя на 14,00 час, съобщиха от областната дирекция "Земеделие".

По инициатива на министерството на земеделието и храните „Подкрепи българското“ в Добрич ще се организира изложение на земеделски продукти, произведени от земеделски стопани и преработватели в областта. То ще се проведе на 11 септември на площад „Свобода“ гр. Добрич.
Събитието ще бъде открито от заместник-министъра на земеделието и храните Васил Грудев.
Очаква се да се включат над 30 производители на плодове, зеленчуци, консерви и вино, мед и млечни продукти.  Кампанията в подкрепа на родните производители и преработватели ще обиколи всички областни градове на страната. Всички изложения ще се съпътстват от срещи на екипа на МЗХ с представители на земеделските общности от съответните области.
„Искаме да покажем на всички българи, че България произвежда хубава, качествена храна, която помним от детството си. Възстановява се балансираното земеделско производство, имаме устойчив тренд на ръст при трайните насаждения. В последните две години страната произвежда повече плодове и целенчуци, а тази година можем да се похвалим с абсолютен рекорд в добивите на пшеница“, заяви министърът на земеделието Десислава Танева при откриване на първото изложение „Подкрепи българското“, което се проведе във Варна.
 


Сходни връзки

Откриването на изложението "Подкрепете българското" е с променен час | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди