изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:38 EEST
Деси Цонева влезе в Къщата и веднага проговори за броя на мъжете в живота си    
Светска клюкаУж "изпуснатата" по-рано информация се оказа вярна! Деси Цонева влиза в къщата на Вип брадър. Дъщерята на покойния тв-водещ Митко Цонев ще участва в шоуто преди още да са се навършили 40 дни от смъртта на баща й.Тя се появи в черен тоалет и не се притесни да се усмихва широко на камерите по време на представянето.


„За мен Димитър Цонев бе най-добрият баща и един от най-добрите журналисти у нас, но за жалост си отиде твърде рано. Господ си го взе. Още съм в шок - той ме научи на всичко в живота и бе най-близкият ми човек от семейството. За моя син той бе като баща и дори самият той го наричаше”, заяви тя в своята визитка.

"Фамилията Цонева е и плюс, и минус. Често съм чувала да казват, че съм взета някъде на работа, защото баща ми ме е набутал", допълни тя.

Деси определи себе си като дива. "Неслучайно в Италия ме кръстиха „пеперончино”, което е малка люта чушка. Често спрягат името ми с мъже. Те мъжете не са пет или шест в живота ми. Повече са, факт е, ама ... голяма работа. Свободна жена съм”, призна тя.

Дъщерята на покойния Митко Цонев разкри, че ще участва в шоуто, тъй като имала договор с продуцентите още отпреди една година и държи да спазва обещанията си.



 


Сходни връзки

Деси Цонева влезе в Къщата и веднага проговори за броя на мъжете в живота си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди