изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:36 EET
В ГЕН. ТОШЕВО ИЗГРАЖАТ 29 ИЗКУСТВЕНИ НЕРАВНОСТИ И ПОВДИГНАТИ ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ    
НовиниСтартираха строителството на изкуствени неравности и повдигнати пешеходни пътеки по общинската и републиканската пътна мрежа на територията на община Генерал Тошево.


    Приоритетно фирмата–изпълнител започна  с тяхното изпълнение в общинския център, като първо ще бъдат изградени повдигнати пешеходни пътеки, водещи до обществени учреждения и училища.
    Дейностите по определяне местата за поставяне на съоръженията по общинската и републиканската пътна мрежа са съгласувани с Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Агенция “Пътна инфраструктура”, както и със сектор „Пътна полиция” в МВР – Добрич. Стойността на договора за проектиране и инженеринг на пътните съоръжения между Община Генерал Тошево и фирмата–изпълнител е 62 568 лв. с ДДС. Средствата са включени в капиталовата програма на общината.
    Изкуствените неравности се поставят за ограничаване на скоростта на моторните превозни средства, намаляване на потенциалните пътни конфликти и повишаване безопасността за всички участници в движението в града и селата. Общо 29 са съоръженията, които ще бъдат изградени. 6 повдигнати пешеходни пътеки и 3 изкуствени неравности в град Генерал Тошево и 21 изкуствени неравности в селата. НДТ
 


Сходни връзки

В ГЕН. ТОШЕВО ИЗГРАЖАТ 29 ИЗКУСТВЕНИ НЕРАВНОСТИ И ПОВДИГНАТИ ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди