изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:25 EEST
ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ОТ ВКЪЩИ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В БАЛЧИК    
НовиниИзбирателите с трайни увреждания, които не могат да гласуват в избирателните секции на предстоящия местен вот, ще имат възможност да пуснат бюлетината от вкъщи. Това съобщиха от Централната избирателна комисия.


Гласуването ще може да става по постоянен или по настоящ адрес, уточняват от ЦИК. За да се гласува по настоящ адрес, трябва гражданите да направят такова искане не по-късно от 20 дни преди изборния ден на 2 октомври, т.е. 11 септември 2016 г.
Всеки, който иска да се възползва от подвижната избирателна кутия, е нужно да подаде заявление по образец. То се адресира до общинската администрация в населените места, в която ще се избират кметове или общински съветници. Трябва да е подписано саморъчно и изпратено по пощата, факс или чрез електронно заявление през интернет страницата на общинската администрация.
Това се отнася за новите избори за кмет на кметство Дяково, община Дупница, област Кюстендил, и за общински съветници в община Ружинци, област Видин, и община Балчик, област Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ОТ ВКЪЩИ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди