изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:00 EET
ПРЕДСТАВЯТ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РИБОВЪДНИ СТОПАНСТВА    
НовиниОт 14 до 28 септември екипът на Областният информационен център в Добрич ще проведе поредица от информационни срещи във 7 общини от областта. Първата от поредицата срещи ще бъде проведена на 14 септември (сряда) от 09:30 часа в залата на Община Шабла.


По време на срещите ще бъдат представени процедурата „Активно включване“ и проекта на насоките за кандидатстване по процедура „Развитие на социалното предприемачество“, финансирани по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, както и двете актуални мерки по Програмата за морско дело и рибарство – „Преработване на продуктите от риболов и аквакултури“  и  „Продуктивни инвестиции в аквакултурите“, актуални за морските общини – Шабла, Балчик и Каварна.
Другите информационни срещи ще бъдат проведени съответно: Балчик - 16 септември, 9,30 ч., Каварна - 19 септември, 9,30 ч., Община Добричка    - 20 септември, 10,30 ч., Генерал Тошево - 21 септември, 10,00 ч., Тервел - 27 септември, 10,00 ч., Крушари - 28 септември,  10:00 ч.
Представители на общинска администрация, доставчици на социални услуги, НПО, работодатели, собственици на съществуващи предприятия за преработка на продукти от риболов и аквакултури и потенциални кандидати с намерения за изграждане на такива и медии ще бъдат поканени на информационните дни. НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РИБОВЪДНИ СТОПАНСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди