изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-27 @ 23:26 EEST
ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА „ВАРНА – ЕКСПО“    
НовиниКанят фирмите от Добрич да се включат в изложението


Първото издание на „Варна ЕКСПО –  строителство, екстериор, интериор” ще се проведе от 14 до 16 октомври в Двореца на културата и спорта – Варна, съобщават от Търговско-промишлената палата в Добрич. Изпълнителна агенцията за малки и средни предприятия осигурява финансова подкрепа за участниците.
 Мисията на „Варна ЕКСПО” е да се превърне в общественополезно и  емблематично изложение за малкия и средния бизнес, с добра перспектива за привличане на инвестиционни проекти, нови технологии и иновации. Целта е изложението да се наложи като бизнес форум с изключително широк периметър, представяйки национални и международни компании от строителния бранш и сродни дейности. Предлаганите продукти и услуги ще обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през грубия строеж, довършителни дейности и обзавеждане, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта. Акцент в представянето ще бъдат нови технологии, екологични и енергоспестяващи  решения за дома, офиса и хотела.
Изложението си поставя за цел създаване на нови перспективи за развитието на бизнеса в региона и възможности за бъдещи инвестиции. Амбицията на организаторите е „Варна ЕКСПО” да се превърне в своеобразен запомнящ се бизнес атракцион, давайки поле за по- различно и атрактивно представяне дейността на участниците и новостите на пазара, за привличане на голям поток от посетители и крайни потребители.  Да се осигури добра среда за нови бизнес партньорства, чрез представяне на добри практики и иновативни решения.
Основен партньор на „Варна ЕКСПО” е Изпълнителна агенция за подпомагане на  малките и средни предприятия. Част от приоритетните цели на ИАНМСП са:  подпомагане на малкия и среден бизнес в България, насърчаване на предприемаческия дух сред младото население, стимулиране на иновациите и новите технологии в бизнеса, подобряване на сътрудничеството с национални и международни правителствени и неправителствени организации, извършващи дейности за развитие и насърчаване на малките и средните предприятия. Домакин на „Варна ЕКСПО – строителство, екстериор, интериор” е Двореца на културата и спорта. Многофункционален комплекс, разположен на централно място в Морската столица на България – Варна, той е един от символите на града и през годините се е наложил като център за провеждане на културни събития, спортни мероприятия, изложения и конференции. Локацията на Двореца на културата и спорта е удобна и лесно достъпна за много голям поток посетители.

 


Сходни връзки

ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА „ВАРНА – ЕКСПО“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди