изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:36 EET
Млада жена шокира минувачите като се разходи по улицата само по...бикини (ВИДЕО 18+)    
Любопитно Шофьори и пешеходци не можеха да повярват на очите си, когато край тях премина девойка, разхождаща се спокойно по улицата, облечена единствено с бели бикини, информира "Дейли Мейл". Случката, която стана в град Алмати, Казахстан, бе записана на видео от изумените очевидци. На кадрите може да се види как девойката, която изглежда на около 20 години, крачи по улицата с дамска чанта и изглежда абсолютно незаинтересована от втренчените и невярващи погледи на минувачите.




Тя все пак поглежда няколко пъти през рамо, докато е записвана от шофьор и друга жена във униформа на мобилните си телефони.

Водачът на автомобила може да бъде чут как казва "О, Боже мой! В същото време голата жена изобщо не се притеснява, че я снимат.

Необикновената случка предизвика и дебат в мрежата относно причините. Някои потребители смятат, че голата девойка може да е загубила бас, а други пък смятат, че тя вероятно е направила нещо лошо и някой я е изгонил от къщата си, облечена по този начин.





 


Сходни връзки

Млада жена шокира минувачите като се разходи по улицата само по...бикини (ВИДЕО 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди