изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:39 EEST
Какво ни готвят звездите през октомври    
Хороскоп Какво ни готвят звездите през октомври

Овен

 

През октомври основната ви цел е да постигнете стабилитет в личния и професионалния живот, колкото това ви е вероятно, чрез компромис в отношенията. Няма да ви се хареса онова, което се появява или се случва неочаквано в живота ви. Не бива да съсипвате отношенията с хората от обкръжението си само защото искате да накарате света да живее според собствените ви виждания, въпреки че това е невъзможно. Все гоните победи, но ако се впускате в необмислени начинания, ще заслужите провали. След това ще страдате неутешимо, докато осъзнаете, че и провалът има полза за вас. В личния ви живот царува хармония, която лесно ще съсипете, ако решите да налагате мнението си и да критикарствате без причина. В професионален план бъдете предпазливи.


Телец


През октомври сте задълбочени и затворени в себе си, но и ще проявявате ревността си дори и когато няма повод за нея. Постарайте се да се обогатите с полезни знания, запишете курс за усъвършенствуване или за учение на чужд език. Наложете идеите си, за които точно сега е настъпил мигът на реализиране. Знаете, че имате сили да отхвърлите и най‐неочакваните, непосилни за другите хора задачи, макар че смятате, че сякаш сте с отрязани криле и някой ви оковава към земята. По‐добре е да се примирите, че поне за един месец се налага да се лишите от свободния полет на духа си и да се приземите, заети с ежедневните си занимания. Няма да ви бъде лесно в общуването, тъй като хората като че умишлено ще ви отказват подкрепа, но това е ваше убеждение. Просто не са компетентни и ако ви помогнат, ще ви объркат. Радвайте се на отказите им и докажете възможностите си. В личните отношения не бъдете капризни и критично настроени.


Близнаци


През октомври, от една страна, печелите добре, изявявате се с интелекта и знанията си, а от друга, сте подвластни на опитите на околните да ви употребят и да ви измъкнат пари. Сами си създавате тези затруднения, тъй като любопитствате за живота им, а когато, без да се усетите, давате обет да сте полезни, въобще не се замисляте точно в какво ще се състои тази ваша полезност. Не се страхувайте от промените, които ви спохождат, тъй като ви дават възможност да предприемете действия, свързани със следващите ви успешни години. От вас зависи да изберете правилната нова посока или да извървите бързо тази, в която сте поели. Съдбата ви дава знак кой е верният път, водещ към вашето по‐добро бъдеще. Ако е свързано с работа и живот зад граница, не го пренебрегвайте, а подгответе всичко нужно, за да заминете, но без да влизате през този месец в ненужни разходи. Не приемайте живота в чужбина като своя главна цел, ако не сте готови за тази крачка или имате отговорности, които изискват да превърнете промените в положителни, като останете в родината си. Никой не ви задължава да заминете, а и околните ви биха могли да са на противоположното мнение.
 

Рак


През октомври сте впечатляващо общителни, но за пореден път твърде зависими от средата, в която се движите. Стремите се около вас да цари покой и съгласие, но не по правилния начин. Ако овладеете емоционалните си реакции и не си създадете врагове, ще имате възможност да постигнете значими успехи както в личния, така и в професионалния си живот, основани предимно на материалните ви стремежи. Не прекалявайте с разходите, ако искате да съхраните стабилността си. През целия месец бъдете отговорни в действията си и не се поддавайте на ласкателства, повлияни от внезапно обзелото ви желание да бъдете добро‐творци. Не си позволявайте емоционални изблици и стремеж да купувате скъпи предмети на изкуството, които може да се окажат фалшификати.

 

Лъв


През октомври най‐сетне начинанията са успешни, а досадните лишения са отпаднали. Готови сте да полетите доволни към поредната цел, да инвестирате, да планирате. Съветвам ви да обмисляте добре действията си и да осъзнаете, че сте длъжни да бъдете на ниво във всичко, което правите. Вашите умения и интелект ще бъдат оценени и ще ви проправят пътя към нови хоризонти. Често ще търсите отговори на вълнуващите ви въпроси. Ще се отдалечите от хората, които не ви допадат в интелектуално отношение. Ще изисквате почтеност във връзката си, дълбочина, старание и точност във всичко, което правите, ако зависите и от други хора. Ще привличате близките по причина на умението си да убеждавате. Бихте могли да се радвате на идеални партньорства в личен план, ако не сте прибързани и не взимате импулсивни решения, без да сте преценили човека до себе си. Вината за разочарованията ще е само ваша, ако емоцията е замъглила разума ви.
 

Дева


През октомври имате задачата да си наложите търпеливост, такт и въздържаност,макар че не ви е приятно, тъй като се чувствате подчинени, без да сте такива ‐ въпрос на житейска философия, а вашата не винаги е ясна за околните. Опитите на околните да ви формират така, че характерът ви да покрие представите им, ще се окажат безуспешни, а индивидуализмът ви ще надхвърли позволените граници. Няма да се подчинявате на никого, а още по‐малко сте склонни да бъдете нечие подобие. Предпазвайте се от неподходящи и емоционални срещи и запознанства. Не се впускайте в авантюристични и интимни приключения по причина на желанието да се докажете пред някого, за да не пропилеете времето си. Бликате от нови идеи и ще бързате да ги превърнете в действителност, Ако успеете да проявите търпение и да си затворите очите пред недостатъците на другите ще сте желани и предпочитани приятели. Сега е моментът да направите крачката към създаване на нови отношения и към сближаване с хора, които бяхте отдалечили от себе си заради ваши капризи или тъй като някой ви е подшушнал клевета, която сте възприели като истинност. Бъдете компромисни и Съдбата ще ви закриля.
 


Везни


През октомври сте в центъра на общественото внимание и във вихъра на запознанства, делови и лични. За съжаление отново сте вредно зависими от средата, в която се движите. Желаете покрай вас да цари покой и съгласие, но този път няма да ви е лесно да постигнете разбирателство, ако попаднете в конфликтно положение. Без оглед на това бъдете внимателни, тъй като, заслепени от нечий чар, може да се окажете измамени или заблудени, че сте незаменими, а след време ще ви замесят в конфликт и отредят ролята на изкупителна жертва. Не позволявайте да ви използват. Не бъдете наивни и не подписвайте съдружие, ако не познавате добре хората, които ви го предлагат, за да не се наложи да плащате чужди задължения. Преценявайте добре какви хора допускате в живота си, за да избегнете разочарованията и депресивните състояния. Да бъдат особено внимателни тези от вас, които не са създали семейство, за да не се окажат подвластни на чувства и отношения, които ще провалят живота им, ако не успеят да ги прекъснат в зародиш. Бихте могли да сключите брак само ако сте сигурни, че сте с подходящия партньор. Не се поддавайте на ласкателства, които са изречени от ваши неприятели, за да ви заблудят и да достигнат до тайните ви.
 


Скорпион


Октомври е месец на запознанства, на стремеж да общувате, да сменяте средата си, но ще го правите импулсивно и без вероятност да преценявате точно хора, които допускате до себе си. В същото време подсъзнателно ще се стремите да живеете изолирано, защото се притеснявате да се разкривате пред външния свят. Силни сте и чаровни, но имате един кусур, който ще изявите за пореден път сега. Мъчно прощавате, но вие самите не се извинявате или го правите насила, ако сте обидили някого. Очаквате да се случи чудо и думите ви да бъдат забравени, но така си печелите неприятели, които може да се превърнат във ваши кармични врагове. Понеже сте зависими от средата си, ще ви е тежко да вземате решение за действията си сами, без някой около вас да ви подкрепи или да потвърди правилността им, но дълбоко в себе си сте решени да направите това, което вие сте си намислили. Интуицията ви няма да ви подведе, ако се вслушвате в нея. Липсва ви самочувствието, че сте в състояние да се справите добре със задачите си, ако са много от планираните, а това ви тормози и ви пречи. В личните отношения сте застрашени от изневери и провал на брака. Несемейните ще привличат хората към себе си, но ако решат да направят избора си и да се обвържат сериозно, преценката е нужно да е основана на разума, а не подвластна на чувствата.
 

Стрелец


Въпреки трудностите през октомври сте любопитни и много общителни. Препятствията по пътя ви са притеснителни, доколкото блокират устрема ви към поредната цел, но ако начинанията ви са обмислени предварително и не са плод на внезапно хрумване, спокойно можете да започнете с тях‐ното постигане. Бъдете мнителни към отправените ви предложения. Очаквайте измама. Ако изживеете провал през месеца, не се опитвайте да потушавате емоциите си и гнева си чрез постъпки, които според вас са израз на решителност, но биха могли да ви донесат физически страдания. Силата ви е в думите! Заредени сте с много положителна сила, изпълнени с надежда, знаещи какво желаете от живота и как да го постигнете. Радвате се на помощ от своите приятели и познати. Бъдете пестеливи през месеца и се отдайте на рутината, като отхвърлите изостаналите задачи. При необходимост приемете допълнителна работа. От вас зависи да избегнете трудностите в семейството и с вашите роднини заради невъзможност да сте често с тях или заради нежеланието ви да споделяте с брачната си половинка своите планове.
 

Козирог


Октомври е месец, който ви позволява да разчупите мо‐нотонното си ежедневие и да се успокоите след напрегнатите месеци от началото на годината. Това обаче зависи от вас и от желанието ви да се вгледате в себе си, да осъзнаете колко вреди сте нанесли на отношенията си заради неправилното си държане, колко хора сте отдалечили от живота си без причина, колко наранени и травмирани приятели сте загърбили, въпреки че точно те са ви помагали, но вие за пореден път ‐ типично за знака ви, сте го приели за непоискано добро, въпреки че сте ги молили за помощта им. Отнесли сте се студено и безчувствено към техните въпроси какво се случва, а на опитите им да ви върнат в действителността категорично сте се противопоставили. Пробвайте се да си върнете поне част от тези приятелства, въпреки че няма да е лесно, а при някой ще е невероятно. Твърде много от тези хора заради липсата на оценка и признателност от ваша страна за подадената ръка вече са ваши кармични врагове, защото не умеете да се извините с правилните думи. По‐добре е да търсите запознанства и да се опитате да създадете ваша нова среда, въпреки че, ако сте на възраст над средната, това също ще е трудно. Семейните да не изневеряват, за да не съсипят брака си. Деловите запознанства и желанието да се обвържете в съдружие да са добре обмислени и преценени. Не проявявайте лековерно доверие към непознати хора само за да не сте самотни. Здравето ви е устойчиво ако не си създавате сами проблеми и не изпадате в криза.


Водолей


През октомври изпитвате творческо въодушевление и сте готови да претворите идеите си в реалност, след като имахте принудително забавяне през миналия месец заради влиянието на Меркурий, но трудностите, които ще срещнете, ще охладят вашия ентусиазъм и ще ви накарат да спрете, да се огледате и да прецените дали не сте се отклонили от правилната посока. Причината е в липсата на начин да планирате дните си през месеца, защото грешки на ваши колеги, подчинени или делови партньори излизат на преден план и объркват вашите начинания. Не трябва да предприемате инвестиции, които може и да са успешни, но след като преминете през безкрайни перипетии, докато ги завършите. Месецът носи трудности в личните отношения и изнервя семейството ви, защото сте все заети и се прибирате късно от работа, а у дома наново продължавате да работите. Внимавайте да не навредите на брака си, но и на вашето здраве. Не бива да се защитавате агресивно, няма да ви разберат. Необвързаните да не търсят партньори през този месец, за да си спестят разочарованията. Не поемайте обещания за нещо с установен срок или ден през месеца. Склонни сте да се занимавате с необичайни неща, които ви разтоварват от напрежението. Грижете се за здравето си. Не са изключени проблеми с роднини, които се чудят как да ви развалят настроението, ядосани и завиждащи на вашите успехи.
 

Риби


Постарайте се да не пропилявате в инертност октомври, да печелите добре, дори и от допълнителна работа, за да попълните банковата си сметка. Разходите ви да се свеждат само до най‐необходимото. Не бъдете наивни и не се включвайте в спонсорски инициативи, ако не сте стабилни финансово. Не отстъпвайте от принципите си и защитете своите интереси. Кариерата ви отново излиза на водещото място. Нищо друго не ви интересува, дори сте готови да пренебрегнете личния си живот, което не ви съветвам да допускате. Склонни сте да поемете много задачи същевременно, но няма да сте в положение да се справите с тях. Не трябва да вредите на авторитета си. Няма да ви липсват предложения за пътувания, които може да осъществите, дори и зад граница. Имате фантазия, на което биха могли да завидят. То стимулира творческите ви заложби и би ви помогнало да откриете своята духовна същина. В края на месеца ще видите и първите резултати от започнатите положителни обрати, ако не допуснете грешката да се вслушвате в съвети, които ви вредят или са дадени от некомпетентни хора, само за да ви попречат. Ако сте решили да предприемате промени в семейството, задължително ги обсъдете с околните си, за да избегнете яростната съпротива на действията ви след това. Привързвате се силно към партньорите си, но не се превръщайте в техен придатък, загубвайки своята независимост и характерност.

 zajenata.bg  /  http://www.chernomore.bg


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Какво ни готвят звездите през октомври | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди