изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:29 EEST
БОЖИНОВ И ПАРТИЗАН НОКАУТИРАХА ЗВЕЗДА    
Спорт

Отборът на Партизан спечели 152-ото дерби на Суперлигата на Сърбия срещу Цървена звезда в мач от 9-ия кръг. Двубоят на стадион "Партизан" завърши 1:0, а точното попадение на Леонардо падна в 89-ата минута, като взриви трибуните. Българският нападател Валери Божинов бе титуляр за "гробарите", като остана на терена до 66-ата минута. Няколко минути по-рано Урош Дурдевица удари горната греда на "звездашите".



Победата бе първа на Божинов във вечното дерби на Сърбия, след като миналата година не успя от три опита. Нападателят не се е разписвал нито веднъж във вратата на Звезда от четири мача, а тази пета победа за сезона даде самочувствие на "гробарите", които преди година изоставаха на 33 точки от вечния си съперник.

Успехът е 45-и за Партизан в дербито, толкова са и равенствата, а 62 са победите на Цървена звезда, който записа първо поражение през този сезон в първенството и прекъсна серията си от шест поредни победи. Въпреки това "червено-белите" останаха начело в първенство с 22 точки. Партизан вече е само на шест, като заема четвърто място.

 


Сходни връзки

БОЖИНОВ И ПАРТИЗАН НОКАУТИРАХА ЗВЕЗДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди