изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:01 EEST
НОВИТЕ УСЛУГИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ – ВСЕ ПО-ПОПУЛЯРНИ    
НовиниВсе повече граждани се възползват от новите услуги за плащане на данъци, посочват от общинската администрация. Една от тях е уеб базиран модул, позволяващ онлайн проверка на задълженията към общината, с което на гражданите и фирмите е осигурен достъп по всяко време на денонощието до информация за задълженията за местните данъци, такса за битови отпадъци и такса за притежаване на куче. – за отчетния период  34 лица са получили своя ПИН – код.

Друга възможност е чрез внедреното ПОС – терминално устройство за приемане на директни плащания с дебитни и кредитни карти, издадени в РБългария са платили 832 задължени лица, които са с 61,55 на сто повече от възползвалите се от тази услуга през същия период на 2015 година.
3 944 задължени лица са платили задълженията си чрез разплащане с посредник „ИЗИПЕЙ“ АД, разполагащ с 2 617 каси в цялата страна, които са 50,7 на сто повече от възползвалите се от тази услуга през същия период на 2015 година.
За отчетния период са приети и обработени 8 158 броя данъчни декларации по ЗМДТ. Издадени са 1 742 броя удостоверения за данъчни оценки на недвижими имоти. По искане на задължени лица и различни институции, след извършване на съответните проверки, са издадени 1 462 броя други удостоверения, 351 броя заверени дубликати на квитанции за платени данъци и такси и заверени копия на данъчни декларации и 423 служебни бележки.
След извършване на съответните проверки са издадени 32 броя актове за прихващане и възстановяване на недължимо платени или събрани суми за данъци и такси. НДТ
 


Сходни връзки

НОВИТЕ УСЛУГИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ – ВСЕ ПО-ПОПУЛЯРНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди