изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:02 EEST
ВАС разреши да започне изкърпването на улиците в Добрич    
Новини"ВАС потвърди определението на КЗК за предварително изпълнение на мое решение за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Строителни работи по ремонт на улици и пътища“ в Добрич", съобщава м профила си във фейсбук кметът на Добрич Йордан Йорданов.



"В началото на седмицата ще стартират дейностите по изкърпването на улиците, които наистина са в лошо състояние. Това беше и причината да поискам от ОС разрешение за краткосрочен заем, който да ни разреши да не работим „на парче“, а наистина да постегнем улиците преди началото на зимния сезон", посочва още той.
 


Сходни връзки

ВАС разреши да започне изкърпването на улиците в Добрич | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВАС разреши да започне изкърпването на улиците в Добрич
Автор: Anonymous да 2016-09-23 @ 17:17 EEST
А, можете ли да попитате Кмета, има ли такива улици "Иван Вазов" и "Георги Бенковски"... А между Езикова гимназия и "Стефан Караджа" напраиха вдигната пешеходна патека, обаче дупките до паметника продължават да зеят. "Трети март" от виадукта до ВИК прилича все едно че са минали три танкови бригади, а от Рилци до Шел - същата работа. Иначе Паркът е много хубав. И зоопарка.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди