изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:06 EEST
Емануела със скандално разкритие: Динко Динев нареди на сина му да скъса с мен!    
Светска клюка
На влизане във "ВИП Брадър" Емануела не пропусна да захапе любимата си тема - своя бивш мъж Димитър Динев и тяхната раздяла. От сина на олигарха Динко Динев певицата има син Мити, който е на годинка и половина. "Димитър, бащата на моето второ дете, постъпи безотговорно спрямо мен и сина ни. Един ден просто дойде и каза: $Баща ми ми постави ултиматум, че не мога да се върна във фамилията, ако съм с теб!". Тогава нямах пари и понасях обиди как не ме е срам да ходя по кръчмите, а да не си гледам децата.

Наложи се да си продам колата, за да се издържаме. Димитър ме караше да мълча, че той няма пари, че го мързи да работи, че семейството му искаше да ме остави. Търпях го, защото като всяка жена исках да имам семейство. Бях съкрушена, но вече съм по-силна. Любовта може да се открие навсякъде", призна Емануела.

Тя вече има шанс да открие любовта в лицето на милионера Боби Комсийски. "ВИП Брадър" се погрижи за това като ги вкара в мисия, в която в продължение на седмица трябва да се правят през останалите съквартиранти, че имат връзка.

"ВИП Брадър" залюби Емануела и милионера Боби Комсийски, още преди певицата да е влязла в Къщата. Сценаристите измислиха мисия, в която звездата на "Пайнер" и бизнесменът да играят любовници, за да спасят подсигурят на останалите луксозен живот и занапред в шоуто.

Задачата на двамата бе в момента, в който Емануела прекрачи прага на Къщата, с Боби да се прегърнат и целунат, и да създадат илюзия пред останалите, че имат връзка извън реалитито. Мисията им е за една седмица да се преструват на любовници пред цяла България, но на седмия ден, ако само един от ВИП-овете се усъмни във връзката им, животът в Къщата ще се превърне в ад. Всички ще бъдат изгонени в помещение, което Биг Брадър е нарекъл Лудницата и в което цари мизерия, без вода, без тоалетна...

Още във визитката си Емануела призна, че най-много харесва мъже с черни коси и сини очи, какъвто е Космийски. "Борислав е... симпатичен", отрони певицата. 

Както ПИК вече няколко пъти писа сценаристите отдавна планират страхотни любовни интриги между Емануела и Борислав. "Оу, намерили сте ми гадже?! А мога ли да злоупотребявам с него. Добре, де, айде ще го поцелувам", реагира Емануела, щом чу от Ники Кънчев каква е мисията й.

Моделът от САЩ Алек Сандър стана първият съквартирант, който напусна "ВИП Брадър" тази вечер.

На елиминациите тя се бори за оставане заедно с Миглена Ангелова и Алек Сандър. 

Бившата водеща на "Милион и едно желания" Лили Вучкова, която всички очакваха, че ще бъде първата изгонена, пък бе подкрепена с най-висок вот от зрителите.

Съквартирантите не можеха да повярват, че Алекс е първият изгонен. Те се надяваха на неговото място да беше Лили. Жана Бергендорф пък се разплака за своя брадъра, с когото си стана близка в Къщата.

"Много се извинявам на тези, които ме номинираха, че не си тръгнах", зарадва се Вучкова, която изневри ВИП-овете с претенции.  http://pik.bg


 


Сходни връзки

Емануела със скандално разкритие: Динко Динев нареди на сина му да скъса с мен! | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Емануела със скандално разкритие: Динко Динев нареди на сина му да скъса с мен!
Автор: Anonymous да 2016-09-24 @ 21:54 EEST
И коя е ТЯ??????НДТ,че отдавате таково гоооолямо внимание.И кой се интересува от тях ПИТАМ??????????Стига сте давали гласност на тия !Има толкова качествени хора за които си заслужава да пишете.Повярвайте наистина има все още качествени хора!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди