изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:17 EEST
Първо в БЛИЦ! Гери-Никол пак скандализира, пипа си най-милото пред камерата /ВИДЕО/    
Светска клюка Гери-Никол е все така палава и скандална. Малката дива въобще не се и замисля да спре с провокациите към феновете. Вече пълнолетната певица пусна поредния еротичен кадър в интернет.Изпълнителката на „Ела и си вземи”, „Момиче като мен” и „I’m the queen” провлече вниманието на мъжката част от почитателите си, като изтипоса снимка в интернет, на която се е хванала за най-милото си. Гери-Никол гледа право надолу, облечена e в камуфлажен костюм и е сложила дълги ботуши на висок ток.

 
Феновете й обаче са брутални с цинизмите си под снимката: „Гледаш къде ти е паднала девствеността ли?”, „Ами, просто какво да кажа, аз вече се изчерпах, Гери-Никол, изпий една чашка белина”, „''Кутията с тайните'' ли държиш?”, „А направо си набутай и ръката там.”
 

Междувременно певицата готви нов проект. В светските среди се шушука, че тя ще е първият изпълнител, който ще стане част от основаната от Криско музикална компания. Дали това е така, ще стане ясно до броени дни. http://www.blitz.bg






Гери-Никол получи яхта за рождения си ден

Гери-Никол вдигна грандиозен купон за 18-ия си рождения ден, който беше в събота. Криско не уважи събитието и не поздрави приятелката си, но за сметка на това певицата получи видеовизитки от фолкзвездите Анелия, Галена, Фики Стораро , водещата Петя Даикова и футболиста Ники Михайлов. Последният само затвърди слуховете, че двамата с певицата са имали нещо повече от приятелство. Според запознати Ники не е присъствал; на партито защото е заминал на почивка точно в събота. Подаръка щял да й даде лично. „Геро, честит рожден ден, да си м и жива и здрава. Да си все така дива и неопитомена. Да си много щастлива и да си гониш мечтите, както го правиш до момента. Любов и късмет в работата и във всяко едно твое начинание. Целувки и весело изкарване“, каза Ники.
Гери-Никол получи яхта като подарък за рождения си ден, пише „Всеки ден". „Красавицата", както Гери-Никол нарича новата си глезотия, е чисто бяла и носи нейното име. Запознати разказват, че машината е с дизелов двигател и достига максимална скорост 35 възела. Може да бъде видяна на пристанището във Варна. „Гери е истинска късметлийка. Родителите й изпълняват всичките й капризи. Миналата година получи„Порше Кайен", без дори да има книжка. Оттогава мрънка за яхта - получи и нея", шушукат нейни приятели. „Всички й се подмазват, защото знаят чие дете е. Малката е въшлива от пари и това за никого не е тайна",шушукат съграждани на певицата. Майката на скандалната тийнейджърка е сестра на изчезналия ъндърграунд бос Мето Илиянски.Преди време пък излезе скандалното разкритие, че през 2011 г. дядо й е морякът, чийто кораб бе задържан със 169 кг кокаин на борда.

http://www.novini.bg

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/369128-no_mobile.html






 


Сходни връзки

Първо в БЛИЦ! Гери-Никол пак скандализира, пипа си най-милото пред камерата /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди