изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:10 EET
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


ИЗПЪЛНЕН с много положителни емоции ще е днес денят за Йовка Христова - майка на управителя на По-добрият вестник Сабина Дукова, която има рожден ден. Убедени сме, че хората, които безкрайно много обича, ще я зарадват с чудни подаръци и много приятни изненади. Честит рожден ден! от сърце казваме и ние от в. "Нова добруджанска трибуна"! Пожелаваме на рожденичката да е здрава, все така чаровна и стилна, дните й да бъдат изпълнени с радост и щастие!

ДУЕТ Ритон се завърна преди дни от пътешествие в чужбина. Катя и Здравко първо разгледаха Нови Сад и Белград в съседна Сърбия, после се разходиха из Будапеща, на езерото Балатон, а накрая прекараха няколко дни във Виена, пише "24 часа". Те бяха с техни приятели в двореца "Белведере" и видяха огромната картинна галерия с шедьоври на австрийски импресионисти от XIX век. Компанията разгледа и забележителности като Пратера, катедралата "Свети Стефан" и двореца "Шонбрун".

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди