изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:19 EEST
Община Добрич започна изкърпването на уличната мрежа в града    
НовиниОбщина Добрич започна изкърпването на уличната мрежа от днес. Фирмата спечелила обществената поръчка „Инжстройинженеринг“ ще работи с два екипа. 


Тя ще ремонтира приоритетно улиците, провеждащи най – интензивния трафик в Добрич. Екипите работят в кварталите „Добротица“ и „Дружба“ 2, към спортна зала „Добротица“ и в централна градска част. След това предстои да се изкърпят второстепенните улици, включени в капиталовата програма. Средствата, които се осигуряват за тази дейност от общинския бюджет са 700 000 лева. Изкърпването на уличната мрежа в Добрич се забави, тъй като фирмата класирана на второ място „Пътно строителство“ АД – Добрич обжалва решението. В края на месец август  Комисията за защита на конкуренцията излезе с определение за предварително изпълнение на дейностите, но решението бе обжалвано пред Върховния административен съд. На последната инстанция ВАС потвърди решението на КЗК без право на обжалване.  
    

 


Сходни връзки

Община Добрич започна изкърпването на уличната мрежа в града | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди