изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:15 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 29.09.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  29.09.2016


На 27 септември, при СПО, след провеждане на ОИМ и ПСД от служители на СПКП Добрич и Първо РУ Добрич срещу разпространението на наркотични вещества, в заведение по ул.”Калиакра” в гр.Добрич са установени и задържани криминално проявените О.К., на 36 г. и Д.Д., на 31 г. от гр. Добрич, като в двамата са намерени пакет със суха тревна маса с тегло 14,3 гр. и топче със суха тревна маса с тегло 0,1 гр.,реагиращи на канабис. По случая  е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ Добрич. Работата по изясняването и документирането на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

 

На 28 септември, при СПО, след провеждане на ОИМ и ПСД от служители на СПКП Добрич и Първо РУ Добрич срещу разпространението на наркотични вещества - претърсване в частен дом в гр. Добрич, обитаван от Е.Д., на 24 г. от с.гр. са намерени две пликчета със суха тревна маса с тегло 0,9 гр., реагиращи на канабис. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ Добрич, а лицето е задържано за 24 часа.

 

На 29 септември, при СПО, след провеждане на ОИМ и ПСД от служители на СПКП Добрич  и Първо РУ Добрич срещу разпространението на наркотични вещества, при проверка на криминално проявените Е.С., на 29 г. и Д.В., на 27 г. и Н.А., на 25 г., от гр. Добрич,в последния е открито пликче с бяло прахообразно вещество, с тегло 0,9 гр., реагиращо на амфетамин. По случая е образувано бързо производство, а лицето е задържано за 24 часа.

На 28 септември, в 17:00 часа  чрез  телефон 112  в ОДМВР Добрич е получен сигнал за възникнал скандал между охранители на добричка фирма в Индустриална зона Добрич-Север, като от посетилите мястото служители на Първо РУ Добрич е установено, че  при спречкването е настъпило нараняване в областта на дясното око /с неуточнена диагноза/ на Е.Е, на 55 г. от гр.Добрич, ведомствена охрана към фирмата.  Установен е извършителя на деянието - Б.В., на 53 г. от гр.Добрич, охранител в ЧОФ. По случая е образувано бързо производство, а лицето е задържано за срок от 24 часа.

 

На 28 септември, в 11:10 часа, в РУ Албена е получен сигнал от Л.Ш., на 29 г. от с. Оброчище, за това, че за времето от 21.09. до 11:00 часа на 28.09.2016г. от двор на стопанска постройка в землището на с. Оброчище е извършил кражба на метални предмети – тръби, оградна решетка, корита за вода и хранилки за животни.  Образувано е досъдебно производство.

 

 

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич е  регистрирани пет пожара без загуби. Посетен е един недействителен сигнал.

 

29.09.2016 г.                                                               ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 29.09.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди