изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:48 EET
Зодиите, които ще се сгодят до края на годината    
Хороскоп

Мечтата на всяка жена – да открие своя принц, да направят приказна сватба и да създадат свои деца. Не всички обаче са готови за тази сериозна стъпка в живота на всеки. Понякога кариерата и образованието спира хората от женитбата, а друг път просто не е дошло правилното време. Тази година се оказва много подходяща за създаване на ново семейство за три зодии.
ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА ЗНАЯТ ЗАЩО, КОГА, КЪДЕ И КАК...- А ЗА МЕН КАКВО ПИШЕ В ХОРОСКОПА ТИ?...ТЪРСЯ СИ КЛЮЧАР ЗА ПОЧИВНИТЕ ДНИVivian Kindle 2Lais DeLeon



Овен

Взаимоотношенията ви с половинката се развиват много добре. Имате своите по-огнени моменти, но без тях няма как да поддържате страстта. Чувствате се добре, уверени сте в човека до вас. Доверието ви на моменти е като скала, но друг път липсва напълно. Знайте, че всичко е идва от вашата несигурност, а не от качествата на партньора ви. Трябва да осъзнаете, че сте добри хора и сте напълно достатъчни за половинката до вас. Очаква ви красиво бъдеще, ако предприемете тази важна крачка сега. Не се разколебавайте, защото човекът до вас е напълно готов и забавянето може да е сигнал за него, че вероятно не искате това да се случи.

Стрелец

Връзката ви е като истинска приказка, макар понякога проблемите да идват повече. За всичко си има причина, а при вас я е, че все още не сте напаснали характерите. Любовта ви е много чиста и здрава, така че не се притеснявайте за нищо. Взаимоотношенията ви са достигнали до точка, в която няма промени и новости. Време е да направите голяма и важна промяна, за да вървите напред заедно още дълго. Всичко, което предстои е добро за вас.

Риби

Краят на годината ще е изпълнен с много красиви моменти. Изобщо не смятате в момента, че 2016-та ще е годината, в която ще кажете „Да“. Връзката между вас е прекрасна, защото си имате доверие. Всички трудности, през които се преминали заедно, са ви направили още по-силни като двойка. Научили сте много един за друг. Предстои ви едно приказно и дълго чакано пътуване, което ще ви зареди не само с позитивна енергия, а с много любов.

ОЩЕ ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО:



http://www.vesti.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Зодиите, които ще се сгодят до края на годината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди