изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Денят не е еднозначен за всички. Случващото се ще ви провокира по някакъв начин и от пъргавата ви мисъл и реакции ще зависят и последствията.

ТЕЛЕЦ - Ако трудностите, кризата и липсата на средства са ви направили по-раздразнителни, помислете, че има защо и да сте доволни. Близостта на семейството и роднините ви е повод да се усмихнете на живота.

БЛИЗНАЦИ - Използвайте времето си според желанията и преценката си, но и не забравяйте, че може да сте полезни на другите. Имате качества и воля, благодарение на които сте сред водачите, използвайте ги и за доброто на другите.

РАК - Отношенията ви ще се развият в желаната и от двама ви посока, но е препоръчително днес да не вземате инициативата в свои ръце. Разходка сред природата ще възстанови душевното ви равновесие, в случай, че се чувствате напрегнати.

ЛЪВ - Прозорливо ще се възползвате от създалите се обстоятелства, насочвайки събитията в желаната посока. Времето споделено с обичаните от вас хора ще ви помогне да се отпуснете и ободрите.

ДЕВА - Можете да направите много за семейството си, като разнообразите деня с приятни на всички ви занимания. Прекалената ви заетост се отразява неблагоприятно на отношенията помежду ви, за това бъдете по-активни и ще укрепите позициите си.





ВЕЗНИ - Няма да ви липсва настроение и желание за развлечения, с които да разнообразите деня си. Инициирайте срещи с приятели и правете това, което желаете, стига то да не пречи на другите.

СКОРПИОН - Възползвайте се от възможностите на деня и направете нещо повече за себе си. Бизнесът ще ви изненада приятно, дори и ако сте решили да си почивате днес.

СТРЕЛЕЦ - Добронамереното ви поведение ще привлича към вас хора с подобно излъчване и това ще направи деня ви по-светъл и приятен. Достъпността ви за околните ще им позволи открито да изразят отношението си към вас, и няма да ви разочароват.

КОЗИРОГ - Енергично ще се справите с всичко, което планирате за днес, оставяйки си и време за отдих. Приятелското ви отношение и поведение ще създава усещането у всички покрай вас, че животът има повече смисъл, когато е споделен.

ВОДОЛЕЙ - Денят е подходящ за сплотяване на отношенията с партньора ви, като се оставите на неговите инициативи. За себе си оставете ролята на вдъхновители, която можете да изпълните блестящо.

РИБИ - Справедливо и навреме ще решите въпрос, който иначе би ви създал проблеми. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди