изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:13 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" - 4.10.2016    
Новини Добрич. „ВМРО – БНД спечели изборите в Балчик“, съобщава челото на вестник „Нова добруджанска трибуна“. Резултатите са изненадващи и са вследствие на преференциалния вот. В новия общински съвет с най-много мандати е ВМРО – БНД, следват ПП ГЕРБ, БСП, МК „Силен Балчик“, ДПС и АБВ. Най-сериозни размествания в листите има при ПП ГЕРБ, където последните са заели първи места. Нов вид контрол ще упражнява общината върху поддържането на уличното платно в Добрич, съобщава изданието.

 Дупки вече се изкърпват по нова технология. Ремонтите на улици са започнали миналата седмица. Работи се от периферията на града, където от 25 години не е правена рехабилитация. Очаква се за три седмици дейностите да приключат. 11 фирми от Добричка област са възстановили ДДС без проверка от НАП, съобщава всекидневникът. Тези 11 фирми от Добрич и региона са отговорили на критериите на НАП и са получили данъка си обратно без проверка по новата, съкратена процедура през месец септември. Последните промени в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс дават възможност облекченият ред за възстановяване на подоходен и местен данък да може да се прилага и за ДДС. От спортната страница на вестника – Явор Колев е донесъл победа на Добруджа в Кубрат. Футболният отбор на Добруджа е записал шеста победа в първенството на Североизточната трета лига. В мач от осмия кръг отборът се е наложил с 2:1 при гостуването си в Кубрат. В следващия кръг на стадион „Дружба“ в Добрич ще гостува отборът на Хитрино, който е новак в групата и има само 6 точки в актива си.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" - 4.10.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди