изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:42 EEST
4 секс пози за мързеливите дни /18+/    
Любопитно Сексът е страст! Въпреки желанието ни за интимност с любимия човек, има дни, в които сме уморени. Тогава сме готови да отстъпим пред мързела и да пропуснем поредния оргазъм. За тези мързеливи дни има и подходящи секс пози. Освен мисионерската, вижте кои други изискват минимални усилия, но не правят компромис с удоволствието, което ще получите от тях.





Поза „Обратни лъжички“

За да се възползвате от предимствата на тази мързелива секс поза, легнете на една страна на спалнята. Вместо партньорът ви да е зад гърба ви, както при обикновените лъжички, трябва да е пред вас, като неговите крака да сочат към главата ви и обратно.

Това е идеалното разположение на телата, в което освен добро проникване имате възможността да докосвате взаимно гениталиите си с любимия и така да направите изживяването още по-горещо. Взаимната стимулация ще ви възбуди още повече.

Поза „Буква Т“

За тази секс поза жената трябва да е легнала по гръб на спалнята с повдигнати и събрани бедра. Партньорът ѝ е заел перпендикулярна на нейното тяло поза, като двете тела събрани едно до друго описват буквата „Т“. Това е секс поза, която позволява дълбоко проникване, но партньорът ви има възможността с ръка да стимулира допълнително интимните ви части.

Поза „Мързеливо кученце“

Кучешката секс поза може да бъде страстно изживяване дори и в мързеливите ви дни. Сложете на спалнята мека и удобна възглавница. Легнете по корем върху нея, така че тазът ви да е леко повдигнат назад и нагоре.

Любимият трябва да легне върху вас, подпирайки се на лакти. Телата ви са залепени едно за друго. Имате дълбоко проникване, стимулиране на G-точката. Още по-възбуждащо ще е, ако партньорът ви се възползва от близостта с вас и прошепва в ухото ви своите еротични желания и усещания.

Поза „Лъжички“

Една класическа секс поза за мързеливи дни или сутрини и която е предпочитана от много двойки. Всичко, което трябва да направите е да позволите на любимия да обгърне тялото ви. Тази поза е и една от любимите на дамите, тъй като, освен че им доставя невероятен оргазъм, им позволява да се свържат на едно друго емоционално ниво с любимия.

Поза „Лъжички“ позволява на двама ви да стимулирате интимните си части и така да направите момента още по-приятен.

http://www.az-jenata.bg





 


Сходни връзки

4 секс пози за мързеливите дни /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди