изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:26 EEST
ПРАЗНИК ЗА ДЕНЯ НА УСМИВКАТА    
Общество По случай световния ден на усмивката Община Добрич и фондация Лумос организират празник под наслов „Направи добро. Накарай някого да се усмихне”. Събитието ще се проведе на 7 октомври 2016г., петък от 14 часа на площад Свобода.

Участници в празника ще бъдат деца и младежи  от Центровете за настаняване от семеен тип за деца с и без увреждания, деца и младежи от социални услуги в общността, деца от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, както и всички, които дойдат, за да празнуват с нас и да ни покажат най-добрите си усмивки. 

Програмата включва музика и детски песни, трима аниматори, които да забавляват децата, балони за всички с надпис „Направи добро. Накарай някого да се усмихне “ и много веселба и усмивки. Събитието ще завърши с пускане от участниците на балоните, които ще полетят в небето и ще разпръснат посланието. Деца от целодневните детски градини  „Пролет“, „Слънчице“, „1-ви юни“, „Радост“, „Звездица“, „Весела“, „Звънче“, ОУ „Христо Ботев“, ОУ „Йордан Йовков“ и СУ „Димитър Талев“ вече подготвиха рисунки - усмивки, които да подарят на връстниците си с увреждания за спомен от празника.

От Лумос планират Центровете за настаняване от семеен тип за деца с увреждания също да бъдат украсени с балони с посланието, а за децата, които не могат да се присъединят към нас на площада да се организират малки тържества в самите къщички.”Нека да отпразнуваме заедно Световния ден на усмивката по най-добрия начин – като подарим усмивка на някой друг” призова Снежана Ванкова, ръководител на екипа на Лумос в Добрич и пояснява, че „събитието е част от усилията на Лумос в сътрудничество с Община Добрич да помогне на децата, настанени в центровете за настаняване от семеен тип да се почувстват част от добричкото общество, да се забавляват заедно с връстницитие си и да се усмихват повече”. НДТ
 


Сходни връзки

ПРАЗНИК ЗА ДЕНЯ НА УСМИВКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди