изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:30 EEST
Терор в Брюксел! Полицията е вдигната на крака! (СНИМКИ 18+)    
По светаНападател е наръгал двама полицейски служители в белгийската столица Брюксел в сряда, атака, която може да се окаже терористична, предава AFP, като се позовава на Федералната прокуратура на европейската страна.



„Имаме елементи, които ни карат да мислим, че инцидентът е бил терористична атака“, заяви говорителят на Федералната прокуратура Ерик Ван Дер Сипт.

Пострадалите са получили наранявания, които не са животозастрашаващи, уточниха от полицията. Единият е намушкан в областта на шията, а другият - в корема. Инцидентът е станал в един от кварталите на Брюксел. Нападателят е избягал от местопрестъплението. 

Малко по-късно е бил спрян от втора група на полицията, съобщава Индипендънт. Той е оказал съпротива, като е счупил носа на единия от полицаите, опитали да го задържат. Униформеният обаче успял да го простреля в крака. 

По-рано днес анонимен сигнал за бомба принуди белгийските власти да евакуират Северната гара в столицата Бюрксел, съобщава британският вестник The Daily Express.„Съобщение с предполагаема бомбена заплаха е било изпратено до полицията, всички хора са евакуирани от гарата, влаковете са спрени“, заяви говорител на гарата, като допълни, че „това ще продължи, докато служители по сигурността проверят гарата“.

Бомбената заплаха е отправена в 12.20 часа (местно време). На място е изпратен голям полицейски контингент.

Същата гара бе евакуирана само преди два дни, когато властите разследваха подозрителен пакет в автомобил, паркиран пред нея, припомня изданието.  http://www.blitz.bg






 


Сходни връзки

Терор в Брюксел! Полицията е вдигната на крака! (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди