изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:57 EEST
"АЛБЕНА ИНВЕСТ ХОЛДИНГ" АД ЩЕ СЕ ВЛИВА В "АЛБЕНА" АД    
ТуризъмАкционерите на Албена инвест холдинг АД ще гласуват днес за вливането на дружеството в Албена АД. Това се очаква да стане на общо събрание на холдинга, насрочено за 13 ч. От 10 ч. акционерите на Албена АД (приемащото дружество) ще гласуват за вливането на Албена инвест холдинг АД. След вливането Албена инвест холдинг АД ще престане да съществува, а активите и пасивите му ще преминат към Албена АД.

Вече има одобрен от Комисията за финансов надзор и вписан в Търговския регистър (по партидите и на двете дружества) договор за преобразуване и анекси към него.
Според договора и Анекс 1 към него съотношението на замяна е 0,1728 акции в Албена АД за една в Албена инвест холдинг АД. Съответно справедливата стойност на една акция в Албена инвест холдинг АД е изчислена на 11,22 лв., а в Албена АД - на 64,92 лв. На практика за 5,78 акции от АИХ ще се получава една от Албена АД.
Ако процедурата бъде одобрена от акционерите, ще последва вписване в Търговския регистър, в Централен депозитар, КФН и БФБ-София и сегашните акционери в Албена инвест холдинг АД ще станат такива в Албена АД.
Албена АД увеличи консолидираната загуба с 30% през първото полугодие на 2016 г. до 18,162 млн. лв. спрямо загубата от 14,002 млн. лв. през същия период на 2015 г. НДТ


 


Сходни връзки

"АЛБЕНА ИНВЕСТ ХОЛДИНГ" АД ЩЕ СЕ ВЛИВА В "АЛБЕНА" АД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди