изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:56 EEST
ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД    
НовиниПо инициатива на Висшия съдебен съвет и във връзка с реализиране на Годишната програма за дейността му, Административен съд Добрич организира Ден на отворените врати на 31 октомври 2016 г. от 9.00 ч. до 16.00 ч.  Целта е да се даде възможност за повишаване на правната култура на гражданите и запознаване с работата на органите на съдебната система.

Желаещите граждани, които желаят да научат повече за структурата на съда и съдебната власт като цяло, със спецификата на работата на магистратите и с функциите на Административен съд- Добрич, могат да посетят помещенията на съда в сградата, находяща се на адрес бул.“Трети март“ № 5, на 31.10.2016 г. от 9.00 до 16.00 часа.
 
Програмата ще започне от 9 часа с разглеждане на работните помещения – деловодство, кабинети и съдебни зали на Административен съд – Добрич и запознаване с възможностите за предоставяне на съдебно – административни услуги и информация. От 9,30 часа присъстващите ще се запознаят със структурата на съдебната система, спецификата на работа на магистратите, с функциите на Административен съд – Добрич, правилата за посещение в съда и за присъствие в съдебна зала. В 10 часа ще има  среща на административния ръководител на съда с граждани, ученици от училища и др. посетители, който ги запознава със структурата на съда. В 10.30 часа желаещите граждани могат да посетят съдебната зала и да присъстват на съдебен процес по административни дела. От 11.30 часа ще се състои награждаване на победителя от конкурса за есе на тема по избор “С лице към съда“ или “Очакванията ми към съдиите за почтеност и благоприличие”.
От 14 часа гражданите ще могат да разгледат работните помещения – деловодство, кабинети и съдебни зали на Административен съд – Добрич и запознаване с възможностите за предоставяне на съдебно – административни услуги и информация.   
 През целия ден ще има свободен достъп до канцелариите на съда. НДТ
 


Сходни връзки

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди