изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:42 EEST
УЧИТЕЛИ ПО ЧУЖДИ ЕЗИЦИ УЧАСТВАХА В РАБОТНА СРЕЩА В ЕГ "ГЕО МИЛЕВ" /снимка/    
ОбразованиеРаботна среща на учители по чужди езици, организирана от Регионалното управление по образование", се проведе в езикова гимназия "Гео Милев". На нея участниците в проекта на учебното заведение по програма Еразъм+ „Съвременният учител - лидер, иноватор и творец за модерно европейско образование”, представиха накратко квалификационната си дейност. Това е първата стъпка от плана за разпространение на придобитите умения и компетентности сред учителите по чуждоезиково обучение, и в частност сред тези по английски език.

Предстои да бъде организиран специален семинар в езикова гимназия, където чрез презентации участниците в проекта ще запознаят присъстващите колеги подробно с проведена мобилност.

ЕГ "Гео Милев" започна реализацията на проекта „Съвременният учител – лидер, иноватор и творец за модерно европейско образование” през август. Директорът  Милена Иванова, зам.-директорът Миглена Василева и три преподавателки по английски език – Донка Петрова, Павлина Станкова и Светлана Дойчева, участваха в двуседмични квалификационни дейности във Великобритания, съответно в колежа Хомертън, Кеймбридж и Пилгримс, Кентърбъри.
Този проект е част от европейския план на гимназията за по-добри възможности за европейска мобилност и  европейски измерения в образованието, което включва увеличаване на броя на проектите по програма Еразъм+, разширяване на обхвата на учителите и учениците, ангажирани в проекти, както и създаване на нови партньорства с други европейски страни. НДТ
 


Сходни връзки

УЧИТЕЛИ ПО ЧУЖДИ ЕЗИЦИ УЧАСТВАХА В РАБОТНА СРЕЩА В ЕГ "ГЕО МИЛЕВ" /снимка/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди