изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:39 EEST
ОПЕРАЦИЯ „ПЛЮШЕНО МЕЧЕ“ ОТНОВО ПОМОГНА НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ    
НовиниОперация „Плюшено мече“, която за миналата Коледа зарадва всички деца от социалните заведения в Добрич с лични подаръци, отново подпомогна децата и младежите от Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания 1 и 2.

На 06. 10. 2016 г. лично регионалният координатор Геновева Маринова е предоставила учебни помагала, пособия, тетрадки и ученически принадлежности, необходими за началото на учебната година. Единадесет от децата в Центровете са ученици в ОУ „Христо Смирненски“, едно учи в СУ „Св. Климент Охридски“ и едно в ПМГ „Иван Вазов“. Останалите 13 младежи учат в различни професионални училища.
Благодарение на  подкрепата на „Плюшено мече“, децата и младежите от центровете ще получат възможност за равен старт със съучениците си.
Община град Добрич  и Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания 1 и 2 изказват своята благодарност на „Плюшено мече“ за поредния жест на човечност, чрез който се опитват да направят света по – добро място за децата ни.    НДТ
 


Сходни връзки

ОПЕРАЦИЯ „ПЛЮШЕНО МЕЧЕ“ ОТНОВО ПОМОГНА НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди