изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:00 EEST
ПРЕЗ 2017 Г. „АЛБЕНА” ИНВЕСТИРА 30 МЛН. ЛЕВА    
НовиниПрез 2017 г. за първи път ще реализираме инвестиционната програма за около 30 млн. лева без да вземаме почти никакъв  кредит от финансовите институции, съобщи пред журналисти изпълнителният директор на „Албена” АД Красимир Станев.


Цялото това финансиране ще се направи чрез активиране на вътрешни ресурси и активи на холдинга. Това е един изключително положителен ефект за нашето  дружество като цяло, защото ние в края на 2017 г. ще имаме едно чувствително намаление на кредитната задлъжнялост към банковите институции, подчерта Станев. Ръководството на компанията разчита да направи това и през следващите години.
„Във всички случаи трябва да направим така, че тези активи, които са много големи и немалки за мащаба на България, да носят приход и печалби за акционерите и да гарантират развитието на дружеството”, каза той.
В момента се завършва новият петзвезден хотел „Парадайз блу”, който трябва да бъде готов до началото на юни с 233 стаи, няколко ресторанта, СПА център и голям конгресен център /това са бившите хотели „Доростор” и „Камелия”/. Завършва изграждането на ново тяло на хотел „Гергана” с 24 студия и малък ресторант на последния етаж. Предстои да направим тази зима и топлата връзка между „Фламинго гранд” и „Добруджа”, новия тенис център на Албена и др. НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕЗ 2017 Г. „АЛБЕНА” ИНВЕСТИРА 30 МЛН. ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди