изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 13 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Не се притеснявайте да бъдете на страната на търсещите, защото днес това печелившата формула, но и не само за този случай.

ТЕЛЕЦ - Пътуванията са час от възможностите, като за някои те ще са в чужбина. А ако такива ви предстоят, денят е подходящ за подготовката им. Не се натоварвайте физически и щадете здравето си.

БЛИЗНАЦИ - Пътуванията ще ви помогнат по-лесно да се освободите от стреса, а ако останете у дома се погрижете за семейството и домакинската работа. В менюто си включете повече орехи и солени храни, за сметка на сладките и горчиви храни

РАК - Вселената ще ви дари с един чудесен и хармоничен ден, сваляйки прегради и отваряйки нови възможности пред вас. Смело изразете широтата на мирогледа си, за да откриете по-добри решения на въпроси от лична и от обществена значимост.

ЛЪВ - За много от вас денят ще е запълнен с работа по служебни, обществени и лични ангажименти, заради което ще ви струва, че времето лети бързо.

ДЕВА - Ще имате шанс за финансова реализация, както и за други желани развития, времето ви за отдих е не по-малко ценно. Избягвайте общуването със съмнителни хора, може да ви измамят.



ВЕЗНИ - Отнесете се с внимание към условията и изискванията на работата ви, защото обединената ви енергия, интереси и труд ще подобрят доходите на всички ви.

СКОРПИОН – Усещането ви за нещата и хората ще ви подскаже от кого да се дистанцирате и на какво да дадете предпочитание.

СТРЕЛЕЦ - Ако сте действени с изненада ще установите колко много работа може да отхвърлите, без умора. По възможност ограничете физическите натоварвания и приемайте лека храна.

КОЗИРОГ - Направите ли правилния избор в посока на активността си, ще ви бъде по-лесно да си осигурите финансова независимост и спокойствие.

ВОДОЛЕЙ - Удачно време за преосмисляне и подреждане на приоритети, както и за работа по реализацията им. Всичко започнато и направено днес ще ви носи успех.

РИБИ - Пазете се от контакти със странни хора, които може да ви измамят. В менюто си избягвайте приема на много течности, горчивите и сладки храни.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди