изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:22 EET
Голф игрище и хотел на мястото на управлението предвижда програмата на Албена    
ТуризъмИнвестиционните намерения на ръководството на „Албена” в дългосрочен план предвиждат през есента 2017 г. да започне ремонт на търговския център с надстрояването на 68 петзвездни студия т.нар. базар Север, съобщи изпълнителният директор на компанията Красимир Станев. Заложена е пълна реконструкция на хотел „Елица” с изграждане на нов ресторант и на още едно малко хотелско тяло. Пълна реконструкция с още едно тяло е предвидена и за хотел „Арабела бийч”.

До три години трябва да започне истинската реконструкция на хотел „Добруджа”, изграждането на хотел „Кардам”, превръщането на сегашното управление в модерен  хотел.
Заложено е и изграждането пред него на летен театър на голямата тревна площ пред Управлението. „Там тази година там се проведоха доста концерти, което ни даде основание да  засилим работите по превръщането му в място, където гостите вечер ще могат да се наслаждават на културни програми от всякакво естество. За целта ще построим нова постоянна сцена с озвучаване и осветление”, каза Красимир Станев.
Предвижда се също реконструкция на боулинг залата. Ще започне проектиране на голф игрище в района на Долината.
През 2017 г. „Албена” ще работи за първи път с немски туроператор на конен туризъм. С него подработваме нов център да конен спорт в района на голф игрището. Там предвиждаме да се изгради голям тенис център, анимационно площадки и риъл естейт, посочи Станев.  НДТ
 


Сходни връзки

Голф игрище и хотел на мястото на управлението предвижда програмата на Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди