изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:40 EEST
ЖИТЕЛИ ОТ КВ. „ДРУЖБА” АЛАРМИРАТ, ЧЕ ПОРЕДЕН ДЕН СА БЕЗ ВОДА    
НовиниВчера за пореден ден жителите на квартал "Дружба" в Добрич са били без вода, алармираха те. Обясниха пред НДТ, че по цял ден чешмите им са пресъхнали. Водата идва късно вечерта и още на сутринта вече я няма.





В същото време като пълноводна река водата се стича по главната улица в квартала, както и в района на училище "Св. Кл. Охридски", за да стигне до булевард "Русия", помитайки по пътя и чакъла, с който преди дни е била запълнена друга дупка.
Потърсихме за коментар дежурния диспечер на "ВиК". Той обясни, че става въпрос за аварии, които възникват в района. Вчера в 5 часа такава е установена в района на "Жълтото барче". Работата по отстраняването й продължава.
Според дежурния диспечер,  районът в квартал "Дружба" е труден, тъй като там водопроводите са положени много дълбоко. Причината няколко поредни дни да спира водата в района е, че всеки ден има различни аварии, посочи още той. НДТ
 


Сходни връзки

ЖИТЕЛИ ОТ КВ. „ДРУЖБА” АЛАРМИРАТ, ЧЕ ПОРЕДЕН ДЕН СА БЕЗ ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди