изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Общо взето труден ден. Ще имате доста задачи за свършване, но гледайте да не си оставяте работа за утре. Лесно възбудими сте, пийте повече билкови чайове и не прекалявайте с пикантните храни.

ТЕЛЕЦ - Съвсем не лош ден, дори може да ви се отвори възможност за пътуване. Не поемайте прекалено много ангажименти, оставете повече време за себе си. Тази вечер е подходяща за срещи.

БЛИЗНАЦИ - Не позволявайте на емоциите да вземат връх над здравия разум и не драматизирайте и най-малката неуредица. Днес е по-скоро ден за любовни авантюри

РАК - Няма да ви е лесно днес, ще ви се наложи да въдворявате мир в обкръжението си, а самите вие имате нужда от успокояване. Не приемайте лично това, което ви кажат в службата.

ЛЪВ - Още един забързан ден, през който денонощието няма да ви е достатъчно за всичко, което сте решили да свършите. Днес е моментът, в който бихте могли прекрасно да се справите с кореспонденцията.

ДЕВА - Не е от най-лесните ви дни. Ще трябва да балансирате между личните и служебните ангажименти. Добър момент да разберете кой ви подкрепя. Не приемайте твърде емоционално всичко.



ВЕЗНИ - Отново ще се наложи да правите фокуси с парите, дано успеете да ги умножите. Не бива да прекалявате с храната и най-вече с напитките, наблегнете на зеленчуците и ядките.

СКОРПИОН - Съдбата ви е във вашите ръце. Дано сте добри организатори, че иначе ще си пропилеете времето само във философстване, а имате доста задачи. Не се опитвайте да избягате от домашните си задължения.

СТРЕЛЕЦ - Днес можете да организирате идеално програмата си за през цялата седмица. Имайте предвид, че периодът е подходящ за приключване на това, което сте започнали.

КОЗИРОГ - Днес ще трябва да проявите завидно търпение, ако искате делата ви да се уредят. Можете да разчитате на помощ, но тя ще позакъснее и в най-нужния момент ще трябва да се справите сами.

ВОДОЛЕЙ - Един наистина приятен ден за вас, навсякъде ще чувствате добре приети, ще можете да разгърнете целия си арсенал от качества. Единственото, с което трябва да внимавате, са парите.

РИБИ - Доста неща трябва да сложите в ред. Не се преуморявайте, защото в момента организмът ви е доста изтощен. Днес има опасност да се вторачите в детайлите и да забравите каква всъщност е основната ви цел.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди