изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:33 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ПОСЛАНИЕ    
НовиниАнкета за туристически слоган на град Добрич организира Общината. Тя приканва гражданите да дадат своето мнение. Целта на анкетата е да бъде намерен сред обществеността на града отговор на въпроса "Кое е посланието, което добричлии биха отправили към туристите?"
Резултатите от анкетата ще бъдат използвани при разработването на заданието за обявяване на конкурс за туристическо лого на Добрич.

От общината посочват, че за екипа, който работи по темата, мнението на гражданите и техните предложения са важни за бъдещето на града. Анкетата се попълва онлайн в сайта на Община град Добрич в рубриката „Новини“.
Гражданите трябва за изберат между предложените варианти за послание към туристите: „Добрич - добро място”, „Елате в Добрич!” или друго.
Припомняме, че на заседание на Консултативния съвет по туризъм бе заложено изработването на лого, слоган и символ на общината във връзка с рекламата на нейния туристически продукт. НДТ
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ПОСЛАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди