изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:51 EEST
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ОСИГУРИ НАЙ-НЕОБХОДИМИТЕ ХРАНИ ЗА ПРИЮТА ЗА БЕЗДОМНИ МЪЖЕ    
Общество По-спокойно ще посрещнат зимата в приюта за бездомни мъже в Добрич, след като им бяха осигурени най-необходимите хранителни продукти. За втори път тази година това се случва, благодарение на инициатива на фейсбук групата „Майките в Добрич”. Само за броени дни членовете й успяха да съберат общо 150 лева, като всеки е дарявал за каузата по 3 лева, колкото за кафе и кола. Три дами от групата, сред които единият от администраторите - Виолета Якова, и ръководителят на приюта Александър Иванов са закупили най-нужните храни.

Сред покупките са лютеница, консерви зелен боб, сладка, кисело мляко, макарони, пастет, кашкавал, сирене и др.
Веднага след старта на кампанията две дами от групата „Майките в Добрич” също занесоха сериозно количество хранителни продукти.
Резултатът от поредната успешна благотворителна инициатива на фейсбук групата „Майките в Добрич” е, че живеещите в приюта бездомници ще посрещнат по-леко зимата.
Центърът е изграден от фондация „Ръка за помощ” в предоставена от Общината къща. Финансирането му не е по проект или от друг източник, а само от дарения. Затова, всеки, който има желание да помогне, е добре дошъл. Той може да се свърже и с фондацията на тел. 058 592 212 или да отиде направо в Центъра за временно настаняване по ул. „Шипка” 5а /недалеч от Езикова гимназия/. НДТ


 


Сходни връзки

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ОСИГУРИ НАЙ-НЕОБХОДИМИТЕ ХРАНИ ЗА ПРИЮТА ЗА БЕЗДОМНИ МЪЖЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди