изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 18 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/








ОВЕН - Днес не пропускате да изявите своята инициативност и желание на промените към по-добро работата си. Заемате се с доста неща, част от който са доста успешни и ще се наложи да им отделите специално внимание.

ТЕЛЕЦ - Добре организирани, времето ви ще стигне за всичко, което предвиждате и в края на деня ще се поздравите с успехи.

БЛИЗНАЦИ - Не се колебайте да го сторите, никой друг не би се справил по добре от вас. Вие не се отказвате лесно и всячески търсите изход, а това качество е особено ценно.

РАК - Приключването на работен проект е крачка в професионалното ви развитие. Авторитета ви на коректен и лоялен партньор ще се затвърди.

ЛЪВ - Предстои ви и стабилизация във финансов план. Знаете много, но и трябва да работите не по-малко. Не допускайте да се излагате на риск, като не дооценявате евентуална развръзка.

ДЕВА - Колкото по-бързо приемете новите условия и дадености на работното място, толкова по-бързо ще се адаптирате и ще стане ефективен труда ви.



ВЕЗНИ - Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред.

СКОРПИОН - Открива ви се възможност да смените работното си място или да се изкачите в йерархията. Възползвайте се от предимството си и изберете най-доброто за себе си.

СТРЕЛЕЦ - Правете това, което сами прецените, че е редно. Не поемайте рискове без да сте убедени, че е във вашите възможности да успеете.

КОЗИРОГ - Важността на делата ви е неоспорима. Новостите в живота ви ще ви накарат да предприемете действия, различни от общото очакване.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете по-търпеливи днес, тъй като са възможни конфликти и недоразумения. За предпочитане е да избягвате спорове и изобщо ситуации, които заплашват да се превърнат в конфликтни.

РИБИ - Ще се чувствате комфортно в компанията на свободомислещи и позитиви хора, към които се числите и вие. Работете за прокарване на идеите си и не се страхувайте да изисквате най-доброто за себе си.


Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди