изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:47 EEST
ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ ДАВАТ НАДЕЖДА ЗА ПРОМЯНА НА ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ ХОТЕЛ „МОСКВА“    
НовиниСлед последната промяна на закона, който третира поддържането и опазването на недвижимите културни ценности, Министерството на културата вече ще има регионални структури, които ще бъдат базирани в административните региони за развитие. Това означава, че вече във Варна ще има една североизточна  структура, на която ние ще разчитаме за обща работа по опазването на тези недвижими културни ценности. Това коментира зам.-кметът арх. Боян Коларов.




Той посочи, че вече са проведени няколко консултации с арх. Рачев, ръководител на това звено във Варна. През тази седмица ще му бъде  предоставен протоколът от проверка, извършена от Общината, на емблематичния хотел „Москва“.
Лично аз възлагам големи надежди на тази структура, защото законът й дава доста сериозни правомощия и се надявам, че не е далеч времето, когато ще видим някаква реална промяна по този обект.
Тъй като той е емблематичен, вярваме, че, ако успеем да постигнем промяна при него, това ще даде отражение и за всички други паметници на културата в града ни подчерта арх. Коларов. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ ДАВАТ НАДЕЖДА ЗА ПРОМЯНА НА ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ ХОТЕЛ „МОСКВА“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди