изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:57 EEST
„ДОБРИЧ - ДОБРО МЯСТО“ И „ЕЛАТЕ В ДОБРИЧ!“ СА ВАРИАНТИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ СЛОГАН    
НовиниВчера се проведе поредното заседание на Консултативния съвет по туризъм. Във връзка с изпълнение на програмата за развитие на туризма, една от задачите бе да се изработят слоган и символ на града във връзка с рекламата за туристически продукт, съобщи зам.-кметът Росица Йорданова.


Тя припомни, че на  предходното заседание през септември бяха разгледани резултатите от проведеното допитване до гражданите за интересните обекти в града и посланието, което следва да съдържа слоганът на общината. Получени са 114 отговора.
Съветът е изразил становище, че следва да се избере предварително слоган и след това да се подготви конкурсната програма за изработване на лого. В тази връзка бе проведено ново 7-дневно допитване до гражданите, като въпросът бе какво предпочитат да бъде логото „Добрич добро място“ или „Елате в Добрич“. До вчера вървеше допитването. До вчера 43 души са участвали в него. Осем са подкрепили „Добрич – добро място“, а 15 – „Елате в Добрич“. Прави се анализ и на другите предложения.
Ще се вземе окончателно решение да се приеме конкурсната програма за обявяване на конкурса, да се определи журито, което ще разглежда  предложенията. Ще могат да участват абсолютно всички, които имат желание – физически, юридически лица и сдружения, да предложат своите предложения за лого, посочи Йорданова. НДТ
 


Сходни връзки

„ДОБРИЧ - ДОБРО МЯСТО“ И „ЕЛАТЕ В ДОБРИЧ!“ СА ВАРИАНТИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ СЛОГАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди