изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:24 EEST
Най-секси чертите на всяка зодия    
Хороскоп Знаете ли кои са най-привлекателна чертите на всяка зодия? Хороскопите са забавни, защото в тях всичко се отнася до вашата личност, но могат да бъдат още по-забавни, когато разкриват характеристиките на вашите познати. Какво би било по-забавно, от четенето на това, защо с вашия човек, зодия Риби  е перфектната среща? Или за това, защо имате проблеми с вашия борбен Скорпион? Ако хороскопите са добри за нещо, то е това, че с един поглед – за добро или лошо – описват мъжете и жените, които обичаме. Може да научите, кои са най-привлекателна нещата според зодията и да ги атакувате или да се пазите от тях.





Зодия Овен – тяхната страст

Вие ще следвате представителите на зодия Овен до края на живота си. Импулсивни и независими, те са склонни да настояват за живот в непрекъсната динамика. Обичат да гледат, как не можете да направите нищо и да наблюдавате с удоволствие как си тръгват. Страстта и импулсивността, която носят със себе си, дори и само да преминават през живота ви, ще ви опиянят. Ще се превърнете в роб на техните желания и начинания, в които отчаяно ще се опитвате да намерите място. Но ако ви поканят на борда, се дръжте здраво.



Зодия Телец – техния успех

Има ли нещо по-привлекателна от мъж или жена, които знаят как да си свършат работата успешно? Заради своето постоянство, хората родени под знака на Телеца имат способности да бъдат лидери във всяка индустрия ( и легло), в които смятат да влязат. Скромни са за подвизите си, но ще намерите много скалпове, висящи на колана им. Очаквайте да бъдете нахранени и напоени, ако имате отношения с Телец. Представителите на зодията обичат да обгрижват хората, които обичат. Харесва им да бъдат заобиколени от красиви неща и искат да са сигурни, че вие сте едно от тях.



Зодия Близнаци – тяхната мъдрост

Ако искате да видите езиков екшън, то потърсете представител на зодия Близнаци. Ще ви хареса да го слушате как говори, ще поглъщате ненаситно историите му. Но бъдете внимателни, защото острият им език ще се покаже сред целият им обаятелен чар. Обидят ли ви, обаче, те веднага ще ви се извинят. Неуравновесеният им характер ги прави неуловими и желани. Могат да ви напуснат без предупреждение и скоро може да осъзнаете, че историите им са доказателство за един страхотен и краткотраен начин на живот. И винаги има вероятност да се превърнете в поредната история за разказване.



Зодия Рак –  тяхната непредсказуемост

Най-добре могат да се опишат представителите на тази зодия като ” предсказуемо непредсказуеми”. Хората, родени под този знак са едновременно независими и привързващи се, меки и твърди, самостоятелни и диво емоционални. Може да се впуснете във връзка с Рак, привлечени от неговата необузданост. Свободната му натура има своята цена и това е нерешителността.



Зодия Лъв – техният чар

Лъвът е този мъж, който ще ви изпрати до дома ви, без да се налага да ви черпи с питие преди това. И ако до сега не сте срещали чаровният представител на тази зодия, бъдете внимателни, защото с лекота ще омае панталоните ви. Родените под този знак излъчват енергия, топлина и са естествено магнетични. Ако изостреното им его се развие, те стават зависими от вниманието на околните. Обичат похвалите и ги търсят умишлено, но не си признават грешките. Продължителното игнориране може да ги накара да си потърсят нов любим.



Зодия Дева – тяхната интелигентност

Добрите мисловни способности на Девите определено са привлекателна. Независимо дали възниква проблем на улицата или в леглото, представителите на тази зодия типично ги разрешават. Те ще ви впечатлят с огромните си запаси от знания и привидно бездънен инструментариум. Да ги наблюдавате как се справят във всяка ситуация може да бъде много възбуждащо. Хората, родени под този знак са уверени и ще опитат да ви примамят в тяхната игра. Предизвикателствата не ги плашат и са доста лоялни. Борят се за тези, които обичат.



Зодия Везни – тяхната  чувствителност

Ако искате някои да разбере дълбините на душата ви, потърсете представител на зодия Везни. Родените под този знак са много чувствителни и ще отделят нужното време, за да ви опознаят. Не обичат да контролират и притискат половинката си, но са винаги насреща, когато имат нужда от подкрепа. С тях може да се водят както философски, така и емоционални дебати.



Зодия Скорпион – тяхната тъмна мистериозност

Хората, родени под този зодиакален знак могат да бъдат потайни. Могат да ви изгорят по-бързо, отколкото ще ви очароват. Перфектни партньори са за тези, които търсят усложнена връзка. Екстремният им начин на живот е вълнуващ, защото когато е хубаво с тях е наистина хубаво. Те могат да ви придърпат с тяхната съблазнителна сила и да създадат торнадо от емоции и драма. И колкото и привлекателно да изглежда в началото, след време ще се изплашите от човекът Скорпион, когото обичате.



Зодия Стрелец – тяхната доброта

Ако ви привличат милите и внимателни натури, то потърсете Стрелец. Представителите на този зодиакален знак ще ви размекнат с привързаност и любов. Ще ви се разкрият без страх и в същото време ще очакват от вас да споделяте всичко с тях. Ценят високо честността във взаимоотношенията.  Тъмната страна на Стрелците, обаче, може да ви предизвика и изправи на нокти. Ако се опитате да ги излъжете и да предадете доверието им се подгответе да видите как изгарят мостове.



Зодия Козирог – тяхното мълчание

Родените под този знак са със стоически характер и твърди в своите убеждения. Не се откриват лесно пред другите и с мълчанието си ги карат да гадаят. А това е привлекателна, нали? Когато преследват нещо, което обичат, те го правят страстно. Но бъдете внимателни, защото от другата страна на тази любов има омраза.



Зодия Водолей  – тяхната чудатост

Те са истински чаровници, без дори да го осъзнават. Не са непременно учтиви и спокойни – всъщност, обикновено са точно обратното. Мечтаят да са нещо различно от себе си, но са най-красиви, когато не се опитват да бъдат други. Техните малки маниери, дребни навици и уникални начини за съществуване ще ви впечатлят в началото. Имат различен начин и поглед към живота и хората, които обичат.



Зодия Риби – тяхната гъвкавост

Представителите на тази зодия са еднакво гъвкави както между чаршафите, така и с плановете си. Познати са като дълбоко емоционални натури, дори наивни. Но не бъркайте наивността им с невинност. Те имат стара душа и мъдростта им не трябва да се пренебрегва. Ако са застрашени, те ще атакуват. И макар да нямат нищо против да стоят зад кулисите, те няма да допуснат хората да ги прегазят. Те могат да ви последват, но няма да позволят да стъпите върху тях.
http://lazara.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Най-секси чертите на всяка зодия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди