изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:04 EEST
Секс пози за всеки ден /18+/    
Любопитно Нова седмица, нов късмет и нови секс приключения. Доказано е, че през есенно-зимните месеци желанието ни за любов е по-силно в сравнение с останалата част от годината. За да бъде всеки ваш ден от седмицата вълнуващ, споделяме 7 секс пози. Останалото оставяме на вашите фантазии и желания.

Нова седмица, нов късмет и нови секс приключения. Доказано е, че през есенно-зимните месеци желанието ни за любов е по-силно в сравнение с останалата част от годината. За да бъде всеки ваш ден от седмицата вълнуващ, споделяме 7 секс пози. Останалото оставяме на вашите фантазии и желания.

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/35390-seks-pozi-za-vseki-den/



Понеделник – Секс поза „Мързеливо кученце“

Една от най-любимите секс пози на дамите е именно тази. За да я разнообразите, сложете на спалнята или на пода 2-3 големи и меки възглавници. Жената трябва да легне изцяло върху тях. Това не само ще ѝ осигури комфорт, но лекото повдигане на таза ще направи по-удобно проникването на партньора, чието тяло трябва да бъде върху нейното, нежно обгръщайки я с ръце. Темпото е бавно, но винаги може да има и повече интензивност. Важно е да се насладите на момента.



Вторник – Секс поза „Преплитане“

Направете вечерта във вторник наистина интересна, като пробвате тази секс поза. За целта жената трябва да е полегнала на една страна с разтворени бедра, а партньорът ѝ застанал на колене, като единият му крак е разположен между бедрата на половинката му. Секс поза, която позволява дълбоко вагинално или анално проникване. Темпото може да е интензивно или бавно, а мъжът има възможността да докосва с ръце партньорката си навсякъде.

Сряда – Секс поза „Х“


За да изпълните тази секс поза ще ви трябва стабилна маса или бюро. Дамата трябва да е легнала по гръб, под таза ѝ да има мека и удобна възглавница, а бедрата ѝ да остават извън масата. Партньорът ѝ е изправен, придържа бедрата на любимата, като леко ги кръстосва и разполага на гърдите или раменете си.



Четвъртък – Секс поза „Люлка“

Двамата партньори са седнали един срещу друг. Дамата трябва да повдигне бедрата си и да ги постави на раменете на партньора си. Подпирайки се на ръце тя извършва полюшващи се движения напред-назад. Партньорът ѝ може да й помага придържайки таза ѝ с ръце, както и да се включи с леки движения или да докосва ерогенните ѝ зони.

Петък – Секс поза „Жабче“

Тази секс поза е леко изменената поза „Ездачка“. Мъжът е легнал удобно на спалнята. Дамата е върху него, но приклекнала. Нейните движения са бавни или интензивни, напомнящи подскок на жабче. Партньорът ѝ също може да се включва и да определи момента на кулминацията.

Събота – Секс поза „Орач“

На тази секс поза ще трябва да се насладите извън спалнята. Двамата партньори са изправени, като жената е с гръб към мъжа. След това се навежда към пода и се подпира на ръце. Партньорът й остава изправен и тя е изцяло в неговите ръце. Дълбоко проникване, секс поза, подходяща и за тези от вас, които са любители на аналния секс.

Неделя – Секс поза „Пеперуда“

Дамата е легнала по гръб на спалнята. Партньорът ѝ е на колене пред нея, повдига ханша ѝ, разтваря бедрата ѝ и ги придържа леко свити за глезените. Тазът и торсът на жената са във въздуха. Това повдигане осигурява дълбоко проникване и множествени оргазми.

Снимки: istock
http://www.az-jenata.bg
 


Сходни връзки

Секс пози за всеки ден /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди