изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:20 EEST
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И ПЛАМЕН МАНУШЕВ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ НА ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГА В МЛАДЕЖКИЯ ДОМ    
Политика По време на посещението си в Добрич на 21 октомври кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушел ще присъстват от 19.30 часа на представянето на книгата „Добричката епопея”, посветена на боевете за освобождаването на Добруджа на Красимир Узунов.  То ще се състои в Младежкия дом, съобщиха от местната централа на ПП ГЕРБ. Вицеадмирал Пламен Манушев е автор на предговора на книгата.

Припомняме, че на 21 октомври 2016 година кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще се срещнат с избиратели от област Добрич.
В 10.30 часа те ще бъдат в Генерал Тошево, където ще се срещнат с гражданите в читалището, в 12 часа в Шабла, в Зелен образователен център.
Срещата в Каварна ще започне в 14.30 часа, където освен с Цецка Цачева и Пламен Манушев, жителите на града ще могат да се срещнат с Веско Маринов и трио „Сопрано, които ще изнесат концерт на площада пред общината.
В 16 часа в читалище „Паисий Хилендарски” Балчик също ще има концерт, а в 16.30 ще започне срещата на кандидатите с жителите на общината.
В 17.30 часа пред кметството в село Батово Цецка Цачева и Пламен Манушев ще се срещнат с жителите на Батово и Одърци.
В 18 часа на площад „Свобода” в Добрич започва предизборния концерт на ПП ГЕРБ, в рамките на който ще бъдат представени и кандидатите ни за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев. Те ще бъдат представени от заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизбория щаб Цветан Цветанов.
В концерта ще участват Поли Генова, Пламен, Иво, Дара и Невена Пейкова от Х-фактор, както и Веселин Маринов, ансамбъл „Българе” и трио „Сопрано”. НДТ

 


Сходни връзки

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И ПЛАМЕН МАНУШЕВ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ НА ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГА В МЛАДЕЖКИЯ ДОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди