изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/








ОВЕН - Бизнесът ви днес ще ви вълнува не по-малко от личните ви предпочитания за малко почивка. Все пак, с желание ще се посветите на занимания, от които очаквате придобивки.

ТЕЛЕЦ - Отношенията с любимия ви човек ще претърпят развитие в посока, зависеща и от двама ви. Не насилвайте нещата, ако не срещнете разбиране, с търпение и такт ще постигнете повече.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще ви се отдаде за подредите нещата си, точно така, както желаете. Ще зачетете мнението на хората около вас и ще съумеете да вземете максимално правилните решения.

РАК - Среща с приятели ще ви направи по-весели и ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение. Ще получите покана за гостуване, във връзка с което може и да пътувате.

ЛЪВ - Добрата ви духовна форма ви прави привлекателни и интересни. Разбирателството с околните ви въздейства и обогатява. Няма да оставате разочаровани в очакванията си към някого.

ДЕВА - Жестът на близък до сърцето ви човек ще ви очарова и направи вечерта ви особено вълнуваща. Очаква ви добра дългоочаквана новина, свързана с най-тясното ви обкръжение.

ВЕЗНИ - Нови предизвикателства ще направят деня ви интересен. Няма да си губите времето в празни приказки, а с адекватни действия ще постигнете своето, така както го правите всеки път.

СКОРПИОН - Не пренебрегвайте желанията на някой, чието присъствие цените и ви кара да се чувствате добре. От вас зависи до не позволите да го загубите и чак тогава да го оцените.

СТРЕЛЕЦ - Денят ви предразполага единствено към дългоочаквана почивка и спокойствие. В обкръжението на близки хора ще можете да се отпуснете и насладите изцяло на добро настроение.

КОЗИРОГ - Нещата се подреждат добре за вас и ще оставате доволни от случващото се. Приемайте критиката, направена ви от хора с които работите, нищо обезпокояващо, но сигнал за размисъл.

ВОДОЛЕЙ - Дори и да ви се наложи да се потрудите повече днес, ще благоприятствате развитието на нещата си в бъдеще. Съобразете се с желанията на близките си, ако това е възможно.

РИБИ - Ще ви поласкае с пълно право нечие добро отношение към вас. Спечелили сте интереса на влиятелен човек и ще получите предложение за перспективно и доста печелившо начинание.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди