изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:01 EEST
МИРОСЛАВ ГЕОРГИЕВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В ДОБРИЧ    
Политика Новият председател на Демократи за силна България /ДБГ/ в Добрич е Мирослав Георгиев. Той е избран единодушно на събрание на организацията в областния град в сряда вечерта.

Мирослав Георгиев е на 37 години, семеен в едно дете. По образование е икономист, маркетолог. Има собствен бизнес – работи като маркетингов консултант, предимно за американския пазар.
„Идеята за смяната на председателя на ДСБ беше свързана с „наливането на свежа кръв“ в партията, както и даване път на младите“, сподели пред НДТ Георгиев. Допълни, че има сериозен опит в политиката. На местните избори през 2015 г. бе председател на предизборния щаб на Реформаторския блок.
По отношение на състоянието, в което той приема ръководството на партията в Добрич, сподели, че партийните редици са пооредели малко. „Предстои набиране на нови членове и привличане в ДСБ на интелигенция. Ще опитаме да привлечем мениджърски кадри – не собственици на бизнес, а умните и интелигентни хора, които движат този бизнес“, посочи Георгиев.
Той заяви, че партията ще продължи да отстоява идеята за създаване на общински фонд за безвъзмездно финансиране на микропредприятия. Самият Георгиев е автор на тази идея, която бе залегнала в предизборната програма на Реформаторския блок. Сподели, че има личното уверение на кмета Йордан Йорданов, че това неминуемо ще се случи. Чака се правилната оперативна програма, по която би могло да се направи съфинансиране, допълни Георгиев. Сподели, че е разговарял за това и с председателя на парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски, който като дългогодишен кмет на Плевен, е уверил, че идеята може да намери  реализация.
„Нашата цел е да намалим безработицата и да се увеличават доходите на хората“, сподели Мирослав Георгиев.
На 30 октомври предстои да се проведе и областно заседание, на което да бъде избрано ново ръководство и на областно ниво. НДТ


 


Сходни връзки

МИРОСЛАВ ГЕОРГИЕВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди