изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Бъдете по-смели спрямо онези, които ще се опитат да злоупотребят с добрината ви и ги поставете там, където им е мястото. Не се страхувайте да отстоявате на всяка цена позициите си.

ТЕЛЕЦ - Някои от вас ще пътуват в чужбина, най-вече с намерението да търсят по-добър живот за себе си и близките си. За други съдбата е отредила приятни занимания, свързани с положителни емоции.

БЛИЗНАЦИ - Денят не е добър за финансови операции и даване пари на заем. По-важно е да вложите енергията си в нещата, които са ви познати, и в което имате опит. Експериментите оставете за друг ден.

РАК - Много от представителите на този зодиакален знак ще се захванат с домашни ремонти и ще им спори. Имате нужда от освежаване и разтоварване, както на дома, така и на душата си.

ЛЪВ - Времето ви ще бъде заето с решаване на проблем, който ви измъчва в последните дни. Въпреки нетърпението си, се въздържайте от прибързани ходове, които може да усложнят ситуацията.

ДЕВА - Проверете източниците си на информация, съществува опасност от подвеждане. Романтична връзка ще ви зареди с приятни емоции и ще повлияе положително на самочувствието ви.

ВЕЗНИ - Без да губите присъствие на духа ще продължите да работите по приключване на започнато вече начинание. Нервите ви са на изчерпване, за това не отхвърляйте възможността за почивка.

СКОРПИОН - Не се лишавайте от малките удоволствия, които ежедневието предлага. Позволете си развлеченията, от които напоследък сте се лишавали, за да понапълните малко бюджета си.

СТРЕЛЕЦ - Повишената ви емоционалност ще ви причини страдания, ако не я овладеете навреме. Нищо не заслужава да хабите така напразно енергията си, а най-малко чуждите несъвършенства.

КОЗИРОГ - Ако искате да се радвате на внимание и уважение, бъдете толерантни и отзивчиви към околните. За доброто ви настроение ще допринесат материални придобивки и лични удовлетворения.

ВОДОЛЕЙ - Ще се радвате на специално внимание към вас, но то няма да ви изненада. С поведението си сте показали не веднъж, че цените времето и достойнството на другите, така както своите.

РИБИ - Целите, които си поставяте изискват повече усилия и постоянство. Бъдете търпеливи и не изтъквайте претенциите си. Несправедливост ще ви подтикне към стъпки за подобряване на отношенията.



Как лъжат различните зодии

Хороскоп на тайните на различните зодии

Кои зодии се влюбват най-лесно?

Как се държиш, докато си влюбена, според зодията ти

Коя нечиста сила си според своята зодия?

Зодиите, които са най-страстни в спалнята

Зодиакалните знаци по декади

Вижте коя индианска зодия сте

Кои са най-престъпните зодиакални знаци?

Зодиите: Колко е голяма най-голямата кифла?

Кое сладко изкушение си според зодията?

Tибетската зодия показва характера, идеалния партньор и миналите ни животи

Защо другите зодии ви отбягват

Коя зодия как ви забива нож в гърба

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди