изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:53 EET
ДАЗД СТАРТИРА РЕГИОНАЛНИ СРЕЩИ    
НовиниПоредица от регионални срещи ще осъществи Държавната агенция за закрила, за да представи приоритетите в политиката за деца през 2017 г. Първата такава среща ще се проведе във вторник – 25 октомври, от 14 часа в Добрич.

В зала „Европа“ на областна администрация председателят на ДАЗД ще се срещне с представители на местната власт, на Регионалните управления по образование, Регионалните дирекции „Социално подпомагане“, Регионалните здравни инспекции, Областните дирекции на МВР, неправителствени и бизнес организации с участие в социалната сфера, доставчици на социални услуги за деца, както и организации, развиващи форми на детско участие и детско самоуправление от областите Добрич, Силистра, Варна, Шумен и Търговище.
ДАЗД е единственият специализиран орган на Министерския съвет за ръководство, координиране и контрол за осъществяване на държавната политика по дейности за закрила на детето в Република България.
За да се повиши общественото внимание към правата и проблемите на всички деца в страната, председателят на ДАЗД стартира поредица от срещи на регионално ниво. Целта е да се запознаят на местно равнище органите по закрила, неправителствените организации и бизнеса, с Те са разгръщане на политиката към всички деца, развиването й с участието на професионалните среди;  утвърждаване на детското участие в обществения и политически живот не само на страната, но и в международен мащаб, и обединяване на усилията на ангажираните институции за създаване и прилагане на мерки, гарантиращи подходящата среда за развитие на младите хора.
Срещата в Добрич се реализира по покана на Областния управител Детелина Николова инициативата на ДАЗД стартира от Добрич със съдействието и подкрепата на Областния управител на област Добрич. НДТ


 


Сходни връзки

ДАЗД СТАРТИРА РЕГИОНАЛНИ СРЕЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди