изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:44 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.10.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  28.10.2016


На 27 октомври, около 10:10 часа служители на РУ МВР Тервел и служители на ДЛС Тервел извършват проверка на частен дом на територията на с. Орляк, обл. Добрич, обитаван от криминално проявения К.М. (62 г.). В хода на проверката са установени незаконно съхранявани 2 м3 дърва за огрев от вида „ГЛЕДИЧ”. Работата по случая продължава.

 

След проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установен извършителя на кражба от търговски обект в ж.к. „Дружба” в град Добрич. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения П.П. (29 г.) от град Добрич. Част от инкриминираните вещи - касови книги са установени и иззети по надлежния ред. Материалите по случая са докладвани на РП Добрич.

 

На 27 октомври, е извършена проверка на Б.А. (27 г.) от с. Карапелит, обл. Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,5 грама реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 27 октомври, около 15:40 часа е получено съобщение за пострадала жена по ул. „Кап. Д. Списаревски” в град Добрич. На място е установено, че вследствие на битов скандал между съседи е пострадала Н.Р. (68 г.). След обстоен преглед в ЦСМП Добрич жената е освободена за домашно лечение с фрактура на горен крайник. Извършителя на деянието К.А. (24 г.) е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

На 4 октомври е получено съобщение за извършена кражба на мобилен телефон на територията на РУ МВР Тервел. След проведени оперативно издирвателни мероприятия е установено, че извършителя на деянието е криминално проявената А.К. (15 г.) от град Тервел. Материалите по случая са докладвани на РП Тервел.

 

На 28 октомври, около 01:45 часа в ж.к. „Балик” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,66 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Т.Т. (25 .г) от град Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

 

На 27 октомври, около 07:50 часа се тъжи 48 – годишен мъж от град Балчик. По данни на тъжителя неизвестен извършител е проникнал в стопанската му постройка и е нанесъл телесни повреди на 4 броя агнета. Вследствие на раните едното от животни умира. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

 

На територията на ОД МВР Добрич е регистриран един пожар с нанесени материални щети.

 

28.10.2016 г.                                                                    ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.10.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди